Dolar 32,5405
%0
Euro 35,0105
%0.52
Altın 2.426,120
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dernek başkanından Birol Soylu'ya jet yanıt

Dernek başkanından Birol Soylu'ya jet yanıt

İzmir Arena’daki protokol krizini Radyo Egepostası’na anlatan CHP Disiplin Kurulu Üyesi Birol Soylu’nun açıklamalarına Dernek Başkanı’ndan sert yanıt geldi.

  • Ege Postası
  • 22.12.2014 - 17:28

EGEPOSTASI HABER SERVİSİ- CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı gecedeki protokol krizini, Radyo Egepostası’nda detaylarıyla anlatan CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Birol Soylu’ya, Tunceli Eğitim Gönüllüleri ve Eğitime Destek Derneği Başkanı Hasan Güyüldar’dan sert yanıt geldi. Güyüldar, gecede yaşananların kamuoyuna açıklanmasını doğru bulmadığını belirtirken, “Hayatımın en zor anını yaşadım. Olacak iş değil” dedi.
Dar gelirli öğrencilere burs geliri sağlamak üzere düzenlenen gecede, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın, Kılıçdaroğlu’nun da bulunduğu masada, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu için ayrılan sandalyeye oturması ve olayın Birol Soylu’nun anlatımıyla Radyo Egepostası ve Egepostası haber portalında yer bulması büyük yankı uyandırdı. Soylu’nun “Arslan sandalyeyi çekip aldı, cebren oturdu” açıklamasının ardından, İzmir Arena’daki geceyi organize eden Tunceli Eğitim Gönüllüleri ve Eğitime Destek Derneği Başkanı Hasan Güyüldar’dan olaya ilişkin açıklama geldi. Birol Soylu’nun, gecede yaşananları tartışması ya da dışarıda anlatmasının son derece yanlış olduğunu belirten Güyüldar, “Bu arkadaşımız derneğimizin bir üyesi değildir.  Bu olayın medyada tartışılması son derece yanlıştır. Bu dayanışmaya herkesin destek vermesi için böyle bir gece düzenledik. Bizim tek amacımız zor durumda olan ailelere destek olmaktı” dedi. Güyüldar sözlerini şöyle sürdürdü:



“HAYATIMIN EN ZOR ANI”
“ Organizasyondan bazı sıkıntılar olabilir, olayın bu şekilde kamuoyuna iletilmesi beni son derece üzmüştür. Geçmişin hesabının burada yaşanması yanlıştır. Bu konun bu şekilde basına yansıması, benim hayatımın en zor anıdır, bu olacak iş değil. Bunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. İnsanların siyasi hedefleri olabilir. Nereye aday olursa olsun, bir kişi o göreve gelecek. Ondan sonra partinin atayacağı kişinin yanında diğerleri çalışır. Böyle bir gecede yaşanan sıkıntıyı kalkıp kamuoyunda dillendirmek yanlıştır.”  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.