Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Depremzedeler için çamaşırhane kuruldu

Depremzedeler için çamaşırhane kuruldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremden etkilenen vatandşaların hijyen ihtiyaçlarını karşılamak adına bir adım daha atıldığını ve Manavkuyu’da bir çamaşırhane kurulduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 01.11.2020 - 18:55

EGEPOSTASI- İzmir geçtiğimiz gün 6.9 şiddetinde depremle sarsıldı. Merkez üssü Seferihisar olan depremden en çok etkilenen bölge ise Bayraklı oldu. İlçede 5 bina yıkılırken 17 bina ağır hasar gördü.

Depremin hemen ardından İzmir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri alarm butonuna bastı.

Arama kurtarma çalışmaları 50. saatinde tüm hızıyla devam ederken enkazlardan şu ana kadar 58 kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Toplam yaralı sayısı 896 ise oldu.

Depremin ardından iki gündür çadırlarda sabahlayan binlerce vatandaşın en büyük sıkıntılarından biri ise  çamaşır yıkama oldu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamak için çalıştıkları ifade ederek çamarşıne kurulacağını söylemişti.
Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı bir duyuruyla depremzedeler için Manavkuyu’da bir çamaşırhane kurduklarını söyledi.
Soyer paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Çadırlarda yaşayan depremzede vatandaşlarımızın hijyen ihtiyacını karşılamak için Manavkuyu'da çamaşırhane kurduk.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.