Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz festivalinde “Yeşil” unutulmadı

Deniz festivalinde “Yeşil” unutulmadı

“Mavi ile yeşilin buluştuğu kent” unvanına sahip olan Güzelbahçe’de Deniz Festivali’nin ikinci gününde “En Güzel Bahçe” yarışmasının ödül töreni yapıldı, dereceye girenlere ödülleri verildi.

  • Ege Postası
  • 05.07.2015 - 10:05
İZMİR - Yarışmada jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda En Güzel Konut Bahçesi kategorisinde birinci Ömer Yıldırım’ın, ikinci Nazmi Kurt’un ve üçüncü Murat Olukman ile Jüri Özel Ödülüne layık bulunan Rıza İlkay’ın, En Güzel Balkon ve Teras kategorisinde birinci Fatma Emel Sapan, ikinci Şükran Ünsal ve üçüncü Cihansel Açan’ın, En Güzel Toplu Konut Bahçesi kategorisinde birinci Nest Yapı 22’nin, ikinci Ünlü Villaları’nın ve üçüncü Aktaş Villaları’na yeşil bayrak ve para ödüllerini CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve belediye meclis üyeleri verdi.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ilçenin deniz kenti olduğu kadar yeşili ve doğasıyla da örnek olduğunu belirterek, “İzmir’de kişi başına 4 metre yeşil alan düşerken, Güzelbahçe’de bu oran kişi başına 12 metreyi bulmaktadır. Böylece denizin mavisi kadar, doğanın yeşili de yaşadığımız kenti anlamlı kılıyor ve burada yaşayanlar için ayrıcalıklı olduklarını hissettiriyor” dedi.

FIRAT TANIŞ’DAN MUHTEŞEM KONSER
Ödül töreninin ardından ünlü sanatçı Fırat Tanış sahne aldı ve konser verdi, davetlilere keyifli anlar yaşattı. Zaman zaman izleyenler sanatçıya eşlik etti ve adeta dev bir koro oluşturdu. Konserin sonunda Tanış’a başkan İnce bir buket çiçek verdi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen festival, bugün (5 Temmuz) Gece Pazarı’nda Pozitive Live Project’in konseri ve spor okulları öğrencilerinin gösterisi ile son bulacak.
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.