Dolar 32,3217
%0.22
Euro 35,1296
%0.02
Altın 2.298,910
%0.94
Bist-100 9,06
%2.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirtaş: Kızım 'oyum olsa sana vermem' diyor

Demirtaş: Kızım 'oyum olsa sana vermem' diyor

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, küçük kızı Dilda ile aralarında geçen bir diyaloğu anlattı. Demirtaş, “Küçük kızım, oyum olsa asla sana vermem. Çünkü hiç evde durmazsın, seni göremem o zaman diyor” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 25.05.2015 - 10:25
Star TV canlı yayınına katılan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kardeşi Nurettin Demirtaş’la ilgili olarak “Senin bir kardeşin var. Ne iş yapıyo? Mesleği ne'” diyen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’a “Ağabeyimi soruyor, çok meraktaysa söyleyeyim: Kendilerinin silah gönderdiği IŞİD’e karşı insanlık onurunu koruyor” yanıtını verdi.

Demirtaş'ın canlı yayındaki sözlerinden bazıları şöyle:

KÜÇÜK KIZIM OYUM OLSA SANA VERMEM DİYOR
Küçük kızım Dilda çok şikayetçi, “Oyum olsa vermezdim, sonra gidiyorsun” diyor.

ALTIN KAPLAMA FISTIKLAR YİYORLAR HERHALDE...
AKP bir korku ve kaygı ülkesi yarattı. Sürekli kızgınlar. Sürekli öfkeliler. Ağızlarından, gözlerinden şimşekler fışkırıyor.
Altın kaplama fıstıklar yiyorlar herhalde ki, onların çerezleri bu kadar tutuyor.

ÖLENE KADAR BU PARTİDE KALACAĞIM
Türkiye tek kimlikli değil. Tek inançlı değil. Hangi partinin bünyesinde bunu kapsayan kadrolar va? Ben bu partide doğdum, ölene kadar da bu partide kalacağım.
Başka partide olsaydım şu anda saçmalıyor olurdum. Doğru şeyler söylüyorsam, HDP sayesinde. Başka partide ben, ben olamam.

AKDOĞAN MERAKTAYSA SÖYLEYEYİM...
Yalçın Akdoğan ağabeyimi soruyor, çok meraktaysa söyleyeyim: Kendilerinin silah gönderdiği IŞİD’e karşı insanlık onurunu koruyor.
Ailem belediyelerimizden ihale almışsa, çalmışsa çırpmışsa sorsunlar ama aileleri seçim işlerine karıştırmak doğru değil.

AKP DÜŞÜŞTE
AKP’ye bir puan oy arttırmaya çalışmaktansa HDP’yi baraj altında bırakıp bedavadan %9’luk milletvekili kazanmak daha karlı geliyor.
AKP sürekli düşüşte. Bir puan oy arttıramazlar. Ama HDP bir puan eksikte olursa, 60-70 milletvekiliğini bedavadan alacaklar.
AKP’ye oy verin diyemiyorlar, HDP’ye oy vermeyin diyorlar. Oy isteyebilecekleri bir şeyleri yok.

İSTİFA EDERİZ
Yüzde 10 barajını aşamazsak sebebi programımızın kötü olması, sorumlusu da halk değil, biz eşbaşkanlar oluruz. İstifa ederiz.
HDP çok iyi mesajlarla %10 destek göremezse, suç ve günahlarla dolu AKP tek başına iktidar olursa eksiklik bizde olacak.
Hükümet kim olursa olsun, tek başına ya da koalisyon olsun, biz ilkelerimiz çerçevesinde iyi bir muhalefet yapacağız.
Önümüzdeki dönem nitelikli, sıkı bir muhalefet yapmaya hazırlanıyoruz. Herhangi bir koalisyon seçeneğine hazırlığımız yok.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.