Dolar 32,5332
%-0.04
Euro 34,8042
%-0.18
Altın 2.430,150
%0
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican yönetimi 4 isimden veto yedi

Delican yönetimi 4 isimden veto yedi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na 4 Temmuz'da atanan Bülent Delican, Genel Merkez'in onayına sunduğu yönetim kurulu onaylanmadı. Genel Merkez'in, Yunus Kalkan, Bekir Pakdemirli, Abdurrahman Çabuk ve Tansu Kaya'nın da yönetime girmesini istediği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 24.07.2014 - 15:39
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ın geçen hafta Genel Merkez'in onayını sunduğu 50 kişilik yönetim kurulu veto yedi. Genel Merkez'in Delican'dan daha çok kadına yer vermesini, eski yönetimden çok kişi almamasını istedi. Ayrıca Genel Merkez eski il yöneticisi Yunus Kalkan eski İl Başkan Yardımcısı Bekir Pakdemirli, MÜSİAD eski Başkanı Abdurrahman Çabuk ve Aliağa eski Belediye Başkanı Tansu Kaya'nın da yönetime alınmasını şart koştu. İl Başkanı, yeni yönetimini hazırlama fırsatı bulamadığını belirterek, "Bakan programları, miting hazırlıkları, ziyaretler ve seçim çalışmaları nedeniyle çok yoğunuz. Sonuçta kendi ekibimi kuracağım. Bu konuda da bana yetki verildi. Cuma günü ya da bayramdan sonra açıklama yaparız. Yönetime girmek için çok talep var. Kadın sayısını artıracağım. Ben kadın kollarımız olduğu için onların yeterli katkıyı yapacağını düşünmüştüm ama yönetimde de daha fazla yer vermemiz istendi" dedi. 
Delican'ın yönetiminde şu isimlerin yer alacağı öne sürüldü:
"Rahmi Taştan, Hasan Ali Karaman, Gözde Keskin, Gerçek Tekin, Vahide Firyaz Yılmaz, Kamil Karakaş, Ayşe Akın, Veysel Güldoğan, Özgür Hızal, Mustafa Gedikoğlu, Koray Toprakçı, Hüseyin Özkan, Ahmet Şimşek, Ahmet Kurtuluş, Mirhan Bedir, Aylin Aydın, Kader Aytemiz, Mehmet Ali Akparlak, İzzettin Nizam, İbrahim Ölmez, Gökçe Ok."  (Elif Demirci-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.