Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican yeni liste mesaisine başladı!

Delican yeni liste mesaisine başladı!

Cumartesi günü yapılacak olan AK Parti İzmir İl Kongresi öncesi İl Başkanı Bülent Delican yeni yönetim listesi için startı verdi. 30 ilçeyi kapsayan bir yönetim oluşturmak isteyen Delican ilk olarak Kaya Termal Otel’de ilçe başkanlarıyla tek tek görüştü, “yönetime kimi tavsiye ediyorsunuz” diye sordu. Delican, gün içinde il yöneticileriyle de görüştü. Mevcut yönetimde yer alanların geride kalan 6 aylık performansını masaya yatıracak Delican listeye son şeklini verecek.

  • Ege Postası
  • 29.01.2015 - 15:27
SERCAN AVCI/ HABER SERVİSİ -  AK Parti İzmir'de Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek  il kongresi öncesi İl Başkanı Bülent Delican, 50 kişilik yeni yönetim kurulu listesinin hazırlığına başladı. 

İLÇE BAŞKANLARIYLA TEK TEK GÖRÜŞTÜ
Delican, Balçova Termal Otel’de ilçe başkanları ve il yöneticileriyle kahvaltı yaptıktan sonra toplantıya geçti.  Delican, ilçe başkanları ile  tek tek görüştü. 30 ilçeyi kapsayan bir yönetim oluşturmak isteyen Delican ilçe başkanlarına “yönetim kurulu için kimi tavsiye ediyorsunuz” diye sordu. Delican ilçe başkanlarına ilçeleriyle ilgili sorunları da sorarken ayrıca önerilerini de dinledi. Delican, ilçe başkanlarının ardından il yöneticileriyle de tek tek görüştü. Delican yöneticilere “yeni dönemde görev almak istiyor musunuz” diye sordu. Delican’ın görüşmelerin ardından mevcut yönetimde yer alanların  geride kalan 6 aylık performansını masaya yatıracağı ve yeni listede kimlere yer vereceğinin kararını vereceği öğrenildi.


Delican’a görüşmelerde İl Başkan Yardımcıları Rahmi Taştan, Yunus Kalkan ve Emrun Sulayıcı eşlik etti.

Delican, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Rahmi Taştan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Bekle’nin milletvekili aday adayı olmak istediklerini kendisine ilettiklerini düzenlediği basın toplantısında açıklamıştı.

Delican, Temmuz ayında il başkanlığına atandığında prensip kararı almış ve belediye başkan adayları ile meclis üyelerini yönetime almamıştı. Delican’ın bu kez yönetimi oluştururken meclis üyesi veya yerel seçimde belediye başkan adayı olmuş isimlere yer verebileceği öğrenildi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.