Dolar 32,3791
%0.19
Euro 35,0153
%-0.14
Altın 2.325,780
%0.23
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican, temayül öncesi ilçe başkanlarıyla buluştu

Delican, temayül öncesi ilçe başkanlarıyla buluştu

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Pazar günü gerçekleşecek temayül yoklaması öncesi ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. AK Parti İzmir'de Delican ilçe başkanlarıyla buluştu

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 17:27
İZMİR - Genel seçimler öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti İzmir İl Teşkilatında temayül heyecanı yaşanıyor. 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde adaylık başvuru yapanların değerlendirileceği yoklamaya MKYK, Merkez Disiplin Kurulu ve Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Asıl ve Yedek üyeleri, 22., 23., 24., Dönem Milletvekilleri, 30 Mart 2014 tarihinden sonra, herhangi bir şekilde görevinden ayrılmış olan ana kademe il başkanları, kadın kolları il başkanları ve gençlik kolları il başkanları haricinde olan aday adayları katılabilecek. İlçe Başkanları ile il binasında bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, ilçe başkanlarına temayül yoklaması için birlik beraberlik ve kardeşlik mesajı verdi.


Temayül sonucu aday belirlenmesinde önemli
Temayül yoklamasının adayların belirlenmesinde etkili olacağına dikkat çeken Delican, “Bu süreçte teşkilat kimi istiyorsa onu seçsin. Adaletli bir eğilim yoklaması olsun. AK Parti’ye kim ne kadar emek verdiyse, kimler teşkilatta tanınıyorsa, kimlerin ülkemizin geleceğine fayda sağlayacağına inanılıyorsa teşkilatımız özgür iradesiyle buna karar versin. 1 Mart 2015 Pazar günü gerçekleştireceğimiz Temayül yoklamamız ilçe başkanlarımızın birleştirici gücüyle birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçecektir” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.