Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican'dan seçim işlerine tartışmalı atama: Kritik görev avukatının

Delican'dan seçim işlerine tartışmalı atama: Kritik görev avukatının

Daha önce yürütme kurulunda değişiklik yapacağını açıklayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın Seçim İşleri Başkanlığı’na aynı zamanda avukatı olan il yöneticisi Serdar Çiçekliyurt'u, Bornova İlçe Yöneticisi Koray Topraklı’yı ise seçim işleri başkan yardımcısı olarak atadığı öğrenildi. İkilinin SKM Başkanı Bilal Doğan’la Ankara’ya gittikleri belirtildi. Atamalar teşkilat içinde tepki gördü. Delican'dan seçim işlerine tartışmalı atama

  • Ege Postası
  • 05.09.2015 - 12:13
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği SKM ve Seçim İşleri Başkanları’nın katılacağı toplantıya İzmir'den SKM Başkanı Bilal Doğan’la birlikte, Seçim İşleri Başkanı olarak AK Parti İl BaşkanI Bülent Delican'ın avukatı il yöneticisi Serdar Çeçekliyurt ile Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak da Bornova İlçe Yöneticisi Koray Topraklı’nın gittiği öğrenildi.   Delican'ın bu iki ismi atadığı yapılacak seçimlerde ikilinin seçim işlerinin başında olacağı öğrenildi Delican'ın sesiz sedasız yaptığı atamadan yönetim kurulu üyelerinin haberinin olmadığı öğrenildi. 
 
KÖKSAL ÇAKICI'DAN SONRA BU KEZ AVUKAT KRİZİ

 Daha önce yönetimde olmamasına rağmen geçtiğimiz seçimlerde  Köksal Çakıcıyı geniş yetkiler ile çalıştıran İl Başkanı Bülent Delican bu defa da seçim işleri başkanlığına aynı zamanda avukatı olan Serdar Çiçekliyurt'u getirmesi AK Parti içinde sert tartışmaların yaşanacağına işaret edildi.
 

AVUKATINI SEÇİM İŞLERİ BAŞKANI YAPTI
Geçtiğimiz aylarda yürütmeyi değiştireceğini söylemesine rağmen  değişiklik yapmayan İl Başkanı Bülent Delican'ın Seçim İşleri Başkanlığı’nda Özgür Hızal'ın görevi alması yerine avukatı Serdar Çiçekliyurt'u ataması teşkilat içinde tepki çektiği iddia edildi. İsmini açıklanmasını istemeyen bazı yöneticiler," İl Başkanı Bülent Delican tek başına keyfi kararlar alıyor. Yönetim kurulumuzda çok yetenekli arkadaşlarımız olmasına rağmen kalkıp Bornova ilçe yönetiminden bir arkadaş, seçim işleri başkan yardımcısı olarak Ankara'ya yollanıyor.  Bu resmen yönetici arkadaşlarımıza hakarettir " diyerek duruma tepki gösterdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.