Dolar 32,4648
%-0.07
Euro 34,8205
%-0.43
Altın 2.451,850
%0.64
Bist-100 9.893,00
%1.81

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican'dan Erdoğan mitingi öncesi ilçe başkanlarıyla zirve!

Delican'dan Erdoğan mitingi öncesi ilçe başkanlarıyla zirve!

AK Parti İzmir İl Başkanlı Bülent Delican, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de yapacağı miting öncesinde AK Parti'de ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. 30 ilçe başkanını toplayan Başkan Delican, miting öncesi İzmir'le ilgili önemli mesajlarını ilçe başkanlarına iletti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de yapacağı mitingin ön planda olduğu toplantıda, HDP'nin paralel cemaatle iş birliği yaptığının öne sürüldüğü öğrenildi. Delican'dan Erdoğan mitingi öncesi ilçe başkanlarıyla zirve!

  • Ege Postası
  • 05.05.2015 - 16:36
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda AK Parti İlçe Başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Gedikoğlu, AK Parti SKM İzmir Koordinasyon Başkanı Ali Aşlık ve İl başkan yardımcısının katıldığı toplantıda Başkan Delican'ın ilçe başkanlarına "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir mitinginde stadı doldurun" talimatı verdiği öğrenildi. Ayrıca toplantıda HDP ve cemaatin iş birliği yaptığı konuşuldu. 



DELİCAN TEŞKİLATA TALİMAT VERDİ 
Görüşülen konular arasında bütün ilçelere katılımı sağlayacak ve karşılama için alanda oluşturulacak sayılarla ilgil bilgi verildiği öğrenildi. Programlamlama konusunun konuşulduğu toplantıda ilçe başkanlarının, ilçe teşkilatı olarak sağlayacağı katkılar görüşüldü. Başkan Delican'ın ilçe başkanlarına mitinge katılımın sağlanması için gerekli tüm çalışmaları yapması yönünde talimat verdiği öğrenildi.

HDP VE CEMAAT İŞ BİRLİĞİ KONUŞULDU 
Toplantıya damga vuran bir diğer konu ise HDP ile cemaatin iş birliği yaptığı yönündeki iddalar oldu. İzmir'de bu seçimin çok önemli olduğunun belirtildiği toplantıda, "Paralel yapı HDP ile işbirliği yapıyor. Bu seçim İzmir için çok önemli, tüm Türkiye'ye İzmir'den mesaj verilecek" ifadelerinin yer aldığı öğrenildi. 

KALKAN YERİNE TOSUN GELDİ 
Partide, görevden alınan Kalkan’ın yerine İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Tosun’un atandı. Tosun, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican tarafından görevin tebliğ edildiğini bildirdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.