Dolar 32,3240
%0.23
Euro 35,1085
%-0.04
Altın 2.299,790
%0.98
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican'dan Ankara dönüşü ilk toplantı

Delican'dan Ankara dönüşü ilk toplantı

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican yönetim kuruluyla gerçekleştirdiği toplantıya, AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da katıldı. İl Başkanı Delican ve Dağ teşkilata uyarılarda bulundu. Toplantıda gündem konusu ise İl Başkanı Bülent Delican'ın görevden alınacağı iddialarına verdiği yanıt oldu. Başkan Delican'ın "Parti içerisinde emek ve çaba göstermek yerine eleştiren kişiler için disiplin mekanizması işleyecek" dediği öğrenildi. Delican'dan Ankara dönüşü ilk toplantı

  • Ege Postası
  • 07.07.2015 - 18:52
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ -Ankara'ya giderek genel merkezde önemli temaslarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, döndükten hemen sonra yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi. Yönetim kurulu toplantısına MKYK Üyesi İzmir Milletvekili Hamza Dağ da katıldı. İl Başkanı Delican, AK Parti İl Başkanı Delican yönetim kurulu toplantısının ardından ilçe başkanlarıyla da bir araya geldi.


GÖREVE DEVAM EDİYORUZ 
Başkan Delican, Ankara'da gerçekleştirdiği zirve sonrasında kendisi için il başkanlığı görevinden alınacağı yönündeki iddialara kulak asmaması gerektiğinin söylenmesi üzerine yönetim kuruluna bu durumu iletti ve herkesin sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen etkinliklerdeki katılım noktasında önemine dikkat çeken Delican, ev ziyaretleri ve vatandaşlarla daha fazla temas kurulması gerektiğini yineledi. 
DELİCAN DİSİPLİN YOLUNU AÇTI 
Başkan Delican toplantıda İl Başkanı yönetimin başarısız olduğu ve görevden alınacağı iddialarıyla ilgili sert ifadeler kullandı. Partide çalışmalara katılmayan ve parti  yönetimini eleştirenlerin cezasız kalmayacağını söylediği öğrenildi. Delican'ın "Parti içerisinde emek ve çaba göstermek yerine eleştiren kişiler için disiplin mekanizması işleyecek" sözleri toplantıya damga vurdu.  

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK 
MKYK Üyesi İzmir Milletvekili Dağ'ın ise yönetim kurulu üyelerine önemli mesajlar vererek, "AK Parti'nin oyları sadece İzmir'de değil Türkiye genelinde düştü. İl yönetimi elinden gelen tüm çabayı ve gayreti gösterdi. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandığı belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.