Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican: CHP klasiği, vatandaşın gerisindeler!

Delican: CHP klasiği, vatandaşın gerisindeler!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, CHP'nin anayasa teklifine karşı 3 gün üst üste gerçekleştirdiği 'Ayağa kalkıyoruz' eylemi için "Bir CHP klasiği, vatandaşın gerisindeler" derken, mevkidaşı CHP'li Güven'in "Referandumda onları sandığa gömeceğiz" çıkışına da kontra yaptı. CHP'nin 3 günlük 'ayağa kalkıyoruz' eylemine Delican yorumu:

  • Ege Postası
  • 20.01.2017 - 12:41

EGE POSTASI - Yeni Anayasa değişikliği teklifine karşı ülke genelinde ‘Ayağa kalkıyoruz’ sloganıyla örgütlenen CHP, 3 günlük eylem serisinin finalini İzmir'de Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirmişti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı eylemde, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, “Kapalı kapılar ardında pazarlıklarla anayasa oylamasında ‘evet’ çıkarsalar bile İzmir ve tüm halkımızın oylarıyla onları referandumda sandığa gömeceğiz" demişti.

"ONLAR GİBİ GÖZÜMÜZ TOPRAKTA DEĞİL!

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, CHP'nin 3 gün süren 'ayağa kalkıyoruz' eylemi ve mevkidaşı Güven'in olası referanduma yönelik 'iddialı' çıkışı için şunları söyledi;

" Türkiye'nin geleceğine ufkuna bakmadan kazma kürek gömeceğiz diye uğraşıyorlar. Onlar gibi gözümüz toprakta değil. Biz ufka bakıyoruz. Vatandaşın iradesine ipotek koyacak her söylem bizde bir değer arz etmez. Eylem ise CHP klasiği...Vatandaşın gerisindeler. Ciddiye alınacak bir eylem değil. Türkiye'nin nasıl bir ufku olduğunu göremiyorlar. Özgür anayasa isteğini ihtiyacını göremiyorlar. Sistem değişikliğinin gerektiğini göremiyorlar." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.