Dolar 32,2061
%-0.11
Euro 34,7170
%-0.24
Altın 2.445,160
%0.52
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Davutoğlu AK Parti toplantısında konuştu

Davutoğlu AK Parti toplantısında konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genişletilmiş İl ve Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı. Davutoğlu, CHP’nin 1500 lira asgari ücret seçim vaadini hedef aldı, “CHP genel başkanı asgari ücretini artırmaya kararlıysa, İzmir Belediyesi çıkarsın asgari ücreti” dedi. Davutoğlu, CHP’nin o seçim vaadini hedef aldı

  • Ege Postası
  • 20.05.2015 - 14:02
EGE POSTASI - Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genişletilmiş İl ve Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı. Davutoğlu, CHP’nin 1500 lira asgari ücret seçim vaadini hedef aldı. Davutoğlu şunları söyledi;
“TÜSİAD çıksın açıklama yapsın. Asgari ücret 1500 lira olunca, 5 bin olunca. TÜSİAD’a çağrıda bulunuyorum. Ona bağlantılı medya kuruluşları. Çıksınlar istatistiksel hesap versinler, asgari ücret 1500 lira olursa kaç iş yeri kapanır. Bunun hesabını versinler. Perde gerisinden muhalefete destek vermek değil, çıksınlar açıkça destek versinler. TÜSİAD çıksın ben Kılıçdaroğlu’nun görüşünü destekliyorum desinler. Konuşacaklarsa açıkça konuşsunlar. Bu ücretleri siz belirlediniz biz belirlemedik. CHP genel başkanı asgari ücretini artırmaya kararlıysa, İzmir Belediyesi çıkarsın asgari ücreti.”

Öte yandan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzyılın projesi diye nitelendirdiği ve yarın açıklaycağı proje öncesi Davutoğlu'ndan çok sert açıklama geldi.
Davutoğlu, " Şimdiki hedefimiz otoyolları inşa etmek. İstanbul İzmir otoyolu. 3,5 saate, Bursa İzmir arasını 1,5 saate indirecek otoyollar. Bu otoyolu İstanbul’dan Antep’e kadar kesintisiz kılmak. İstanbul’dan doğu sınırlarımıza kadar yaygınlaştırmak. Nasıl mı ulaştırmada niteliksel değişi? Hızlı trene, yüksek hızlı trene, şimdi yeni projemizde süper hızlı trene Ankara İstanbul’u 1,5 saate düşürecek sisteme geçmek. Bizim beyannamemizi okusalar bu projeler orada var. Bunlar hem çılgın projeler aynı zamanda akıllı çılgın projelerdir. Kılıçdaroğlu’nun akılsız çılgınlaşmaya çalışan projeleri var." diye çok sert eleştiri de bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.