Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhuriyet resepsiyonu da iptal

Cumhuriyet resepsiyonu da iptal

Valilik Karaman’da yaşanan maden faciası nedeniyle Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu İzmir’de Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti’nin konser iptal duyurularının ardından bir açıklama da Valilik’ten geldi.

  • Ege Postası
  • 29.10.2014 - 11:16
EGEPOSTASI - Valilik Karaman’da yaşanan maden faciası nedeniyle Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu iptal edildiğini duyurdu.

İŞTE O AÇIKLAMA
Karaman'ın Ermenek İlçesi'ne bağlı Pamuklu Köyü yakınlarındaki bir maden ocağında meydana gelen elim kaza nedeniyle 29 Ekim 2014 tarihinde İzmir ilinde yapılacak olan Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu iptal edilmiştir. Bu vesileyle, milletimizi oldukça derinden üzmüş olan bu kazada yakınları maden ocağında bulunan ailelerimize ve tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, yapılan tüm gayretli ve iyi niyetli çalışmaların bir an evvel sonuç vermesini ve ocakta mahsur kalan madencilerimizin sağlık ve sıhhat içerisinde ailelerine kavuşmalarını diliyoruz.




Cumhuriyetin 91. yıldönümü nedeniyle bu akşam gerçekleştirileceği duyurulan eğlence içerikli etkinlikler, Karaman Ermenek'te, 18 madencinin göçük altında kaldığı facia nedeniyle iptal edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu akşam gerçekleştirileceği duyrulan konserler ve havai fişek gösterileri,  Ermenek’deki maden kazası nedeniyle iptal edildi.  Cumhuriyete Saygı Fener Alayı yürüyüşü ise planlandığı saatte (20.00 Cumhuriyet Meydanı) gerçekleştirilecek.


Foça ilçesinde de Ermenek’teki olay nedeniyle Cumhuriyet şöleni ve fener alayı iptal edildi. Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ,  “Karaman Ermenek’te yaşanan talihsiz olay, yüreklerimize acılar verdi. Bu nedenle, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlediğimiz Fener Alayı ve şölenini iptal etmiş bulunuyoruz.  Madende yakınları bulunan tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun der, üzüntülerini paylaşırım.” dedi. 

BAYRAKLI'DA DA İPTAL
Cumhuriyetin 91'inci yıl dönümü nedeniyle Bayraklı Belediyesi tarafından bu akşam gerçekleştirileceği duyurulan Murat Boz konseri ve havai fişek gösterileri,  Ermenek’teki maden kazası nedeniyle iptal edildi. 1923 kişiyle gerçekleştirilecek zeybek gösterisi ve 1923 rakamının oluşturulacağı etkinliğin ise planlandığı saatte 19:23'te Smyrna Meydanı'nda gerçekleştirileceği açıklandı. 


CUMHURİYET KONSERİ YAPILMAYACAK
AK Parti İzmir'in düzenlediği ‘Cumhuriyet Konseri’ etkinliği de Ermenek'teki maden kazası nedeniyle iptal edildi. 

RESEPSİYON DA İPTAL

İzmir’de Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyleri ve AK Parti’nin konser iptal duyurularının ardından bir açıklama da Valilik’ten  geldi. Valilik Karaman’da yaşanan maden faciası nedeniyle Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu iptal edildiğini duyurdu. Açıklamada "Karaman'ın Ermenek İlçesi'ne bağlı Pamuklu Köyü yakınlarındaki bir maden ocağında meydana gelen elim kaza nedeniyle 29 Ekim 2014 tarihinde İzmir ilinde yapılacak olan Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu iptal edilmiştir. Bu vesileyle, milletimizi oldukça derinden üzmüş olan bu kazada yakınları maden ocağında bulunan ailelerimize ve tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, yapılan tüm gayretli ve iyi niyetli çalışmaların bir an evvel sonuç vermesini ve ocakta mahsur kalan madencilerimizin sağlık ve sıhhat içerisinde ailelerine kavuşmalarını diliyoruz" denildi. 


İZSİAD BALOSU DA İPTAL
İZSİAD'ın ev sahipliğinde 30 Ekim 2014 (yarın) tarihinde Havagazı Fabrikası'nda tertiplenen Cumhuriyet Balosu Karaman'da meydana gelen maden kazası nedeniyle iptal edildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.