Dolar 32,1982
%-0.01
Euro 35,1242
%0.34
Altın 2.507,720
%0.28
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhuriyet kadınları örgütleniyor

Cumhuriyet kadınları örgütleniyor

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD)Güzelbahçe Şubesi kuruldu, dernek yöneticileri ilk ziyaratlerini Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye yaptı, işbirliği önerisinde bulundu. Başkan İnce de Cumhuriyet kadınlarının her etkinliğine destek vereceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 19.01.2015 - 10:03
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediyenin kadın konusunda yaptığı çalışmaları ve kadına verdiği değeri uyguladığı projeleri anlattı. İnce,  Güzelbahçe’de  yapacakları projelerle ve çalışmalarla ilgili dernek yöneticilerine bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi şöyle dedi:
 “Kadınlar ne zaman bir işe katılsa o iş başarılı olmuştur. Kadının olduğu yerde kavga çıkmaz. Seviye en üst düzeye çıkar. Sizleri çok önemsiyoruz. Sizler bizim programlarımızın hayata geçirilmesinde, bize yol gösterici olacaksınız. ”
Cumhuriyet Kadınları Derneği Güzelbahçe Şube Başkanı Mesude Öney,Başkan İnce’ye, şubelerinin kurulma sürecinde  verdiği destekden dolayı teşekkür ederek, “Ülkelerin kalkınmasında, demokrasilerin gelişmesinde barışın inşa edilmesinde dünyada kadın hareketlerinin önemine dikkat çekti. Öney,” Bizim ülkemizde de demokrasi mücadelesi adına bütün alanlarda kadınlarımızı en önde görüyoruz. Kaybettiğimiz bütün Cumhuriyet değerlerini yeniden kazanabilmek için hareket içerisinde olan cumhuriyetçi kadınlar, ülkemizi,  ortaçağ karanlığına tekrar götürmeye çalışan düşüncelere karşı durmak için mücadele edecektir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.