Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhuriyet Kupası Ülküspor’un

Cumhuriyet Kupası Ülküspor’un

Konak Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 91. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği, ‘Cumhuriyet Bayramı Futbol Turnuvası’ sona erdi.

  • Ege Postası
  • 31.10.2014 - 10:51
Bu yıl ilki yapılan turnuvaya Konak’ta faaliyet gösteren 24 amatör futbol kulübü katıldı. 20-30 Ekim tarihleri arasında, Konak Belediyesi’nin Toros semtindeki Ömer Zeybek Futbol Sahası’nda oynanan maçlar büyük mücadeleye sahne oldu. Turnuvada Ülküspor, 23 rakibini geride bırakarak zafere ulaştı.

MADEN FACİASI UNUTULMADI
Dereceye giren takımlara ödülleri Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen törenle verildi. Karaman’ın Ermenek ilçesinde yaşanan maden faciası ve Diyarbakır’dan gelen şehit haberinin acısı törene de yansıdı. Konak Belediyesi Meclis Üyeleri ve bürokratlarının yanı sıra turnuvada ilk üçe giren kulüplerin futbolcuları ile 24 amatör kulübün temsilcilerinin yer aldığı tören oldukça sade geçti. Oynanan maçlar sonunda rakiplerini saf dışı bırakarak şampiyon olan Ülküspor birincilik kupasını kazanırken, ikinciliği Damlacıkspor, üçüncülüğü ise Atillaspor elde etti. Futbol direktörü Süleyman Şenol, ilk kez düzenlenen turnuvayı şampiyon tamamlamanın kendilerini mutlu ettiğini belirterek, futbolcularını ve teknik ekibi kutladı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.