Dolar 32,2432
%-0.04
Euro 34,6702
%-0.12
Altın 2.404,170
%0.16
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanlığı'ndan Suriye zirvesi açıklaması

Cumhurbaşkanlığı'ndan Suriye zirvesi açıklaması

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İran'da siyasi süreç için yürütülen ortak çabalar ele alınacak. Suriye ihtilafına kalıcı çözüm aranacak" denildi.

  • Ege Postası
  • 06.09.2018 - 13:07

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Cumhurbas'kanımız Sayın Recep Tayyip Erdog'an, I'ran Cumhurbas'kanı Hasan Ruhani ve Rusya Federasyonu Devlet Bas'kanı Vladimir Putin’in katılımlarıyla gerc'ekles'ecek olan u'c'l? zirve toplantısı yarın Tahran’da yapılacaktır.

Zirve toplantısında, Suriye ihtilafına kalıcı c'o'zu'm bulunması amacıyla, Astana mekanizması bag'lamında sahada ve siyasi su're? kapsamında yu'ru'tu'len ortak c'abalar ele alınacaktır.

Toplantıda, ikincisi gec'tig'imiz Nisan ayında u'lkemizin ev sahiplig'inde gerc'ekles'mi? olan u'c'l? zirvenin ardından meydana gelen gelis'melerin deg'erlendirilmesi ve ileriye yo'nelik atılabilecek adımların tespit edilmesi hedeflenmektedir.

Sayın Cumhurbas'kanımızın, zirve esnasında mevkidas'larıyla gerc'ekles'tirecekleri ikili ve u'c'l? temaslarda, I'ran ve Rusya Federasyonu’yla ikili ilis'kilerimizin yanı sıra dig'er gu'ncel,bo'lgesel konuların da ele alınması o'ngo'ru'lmektedir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.