Dolar 32,3657
%0.15
Euro 34,9440
%-0.35
Altın 2.325,400
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Gül Bingöl'de halka seslendi: Türkiye'nin her tarafı, hepimizin

Cumhurbaşkanı Gül Bingöl'de halka seslendi: Türkiye'nin her tarafı, hepimizin

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin her tarafının, herkesin olduğunu vurgulayarak, "Hakkari'den Edirne'ye kadar, Ardahan'dan Trabzon'a, Mersin'e, Diyarbakır'a.. Hepimiz nereyi istersek oraya gidip, orada yaşar, orada kazanırız. Onun...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 11:47
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye'nin her tarafının, herkesin olduğunu vurgulayarak, "Hakkari'den Edirne'ye kadar, Ardahan'dan Trabzon'a, Mersin'e, Diyarbakır'a.. Hepimiz nereyi istersek oraya gidip, orada yaşar, orada kazanırız. Onun için memleketimizin kıymetini bilmemiz lazım." dedi.

Gül, Muş temaslarının ardından bugün Bingöl'e geçti. Bingöl Valiliği önünde toplanan kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Gül, gösterilen ilgiye teşekkür etti. "Cumhurbaşkanınız olarak aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gösterdiğiniz bu sevgiye de çok teşekkür ediyorum." diyen Gül, memlekette güzel bir bahar havasının yaşandığını ifade etti. Gül, "Bu güzel hava içinde sizi böyle coşkulu görmek, inanın ki bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Biliyorsunuz daha önce birçok sefer Bingöl'e geldim. Ama o zaman cumhurbaşkanı değildim. Şimdi cumhurbaşkanınız olarak sizinle beraberim. Bingöl, her zaman bizlere çok değer verdi. Daha önce de ne zaman gelsem hep bu coşkuyu gördüm." diye konuştu.

Bingöl'ün daima devletine milletine bağlı, sağduyulu, özgürlükleri, demokrasiyi hep savunmuş bir il olduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Gül, "Bundan dolayı da ne kadar gurur duysanız azdır. Yeri geldiğinde bunları meydanlarda, yeri geldiğinde referandumlarda, sandıklarda gösterdiniz. Bugün bu bahar havası ile beraber, memleketimizde çok büyük ümitler var. Türkiye giderek kalkınıyor. Daha önce geldiğim Bingöl ile bugün geldiğim Bingöl'ü çok farklı buldum. O gün geçtiğimiz yollarla bugün geçtiğimiz yollar çok farklı. Şimdi çok büyük altyapı yatırımları yapılıyor. Ülkemiz, memleketimiz her bakımdan gelişirken, ülkenin insan hakları, inanç fikir standartlarını yükseltmek hepimize onur vermektedir. Bu bağlamda memlekette güzel şeyler oluyor." açıklamasında bulundu.

Herkesin birbirinin kardeşi olduğunu söyleyen Gül, şöyle konuştu: "Hiç birimizin elinde değil, nerede doğduğumuz.. Türk, Kürt, Zaza veya neyse, bunlar elimizde değil. Sizler beni cumhurbaşkanı yaptınız, Cevdet beyi bakan yaptınız. Türkiye'nin her tarafı hepimize aittir. Hakkari'den Edirne'ye kadar, Ardahan'dan Trabzon'a, Mersin'e, Diyarbakır'a.. Hepimiz nereyi istersek oraya gidip, orada yaşar, orada kazanırız. Onun için memleketimizin kıymetini bilmemiz lazım. Bu halkın devletine, milletine bağlılığından hiç tereddütüm yok. Bazı sıkıntılarımız vardı. Bunları da kardeşlik ruhuyla aşacağız. Bugünlerde yapılan bu çalışmaları büyük bir dikkatle takip etmeli. Ve herkes yapıcı olarak bu kardeşliği pekiştirmek için elinden gelen her şeyi yapmalıdır. Cenab-ı Allah buraları çok güzel yaratmış. Bizler de insan eliyle güzel işler yapmalıyız. Devlet bunun için var. Bizler bunun için sizin hizmetinizdeyiz. Bütün kamu yöneticileri milletine hizmeti için var. Bütün devlet kapıları hepinize açıktır. Hepiniz kendi evinize gidiyor gibi gidersiniz."


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.