Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına İzmir'den ilk destekler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına İzmir'den ilk destekler

İzmir'de AK Partili milletvekilleri, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, bazı belediye başkanları ve üniversite rektörleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek verdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Milli Dayanışma Kampanyası'na 3 maaşını bağışlayarak destek oldu.

  • Ege Postası
  • 31.03.2020 - 00:03

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na yönelik paylaşımda bulundu.

Hamza Dağ sosyal medyadan yaptığı açıklama, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve kabinemizin öncülüğünde, bu süreçte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için başlatılan kampanyaya ben de üç aylık maaşımı bağışlayarak katılıyorum." dedi.

KAYA 2 MAAŞINI BAĞIŞLADI

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM! Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve ilk bağışcısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyası'na ben de 2 aylık maaşımı bağışlayarak katılıyorum." açıklamasında bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise 1 maaşını bağışlayarak katıldığını bildirdi.

ZEYBEKCİ 250 BİN TL BAĞIŞLADI

Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti’nin son yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nihat Zeybekci kampanyaya destek olduğunu açıkladı.

Zeybekci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın başlattığı milletimizi diğer milletlerden ayıran ve en önemli farkımız olan yardımlaşma kampanyasına şahsım olarak 250.000 TL ile katılarak destek veriyorum” dedi.

BEKLE: BEN DE VARIM

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, "Sayın Cumhurbaşkanımız çok kıymetli bir kampanyayı an itibariyle başlattı. Bu saatten sonra imkanı olan herkesin, geçim sıkıntısı yaşayan kardeşlerimize yardım için elini taşın altına koyması vatan borcudur. Ben de varım. Haydi Bismillah!" açıklamasında bulundu.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AK PARTİ GRUBU 

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyasına İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grubu olarak 46 bin ' bağışlıyoruz. 
Kampanyaya katılan meclis üyelerimize teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizi dayanışmaya davet ediyoruz." dedi.

MHP'Lİ ŞAHİN: 3 MAAŞIMLA KATILIYORUM

MHP İl Başkanı Veysel Şahin, "Cumhurbaşkanımızın başlattığı ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin destek verdiği Milli Dayanışma Kampanyasına ben de 3 maaşımla katılıyorum.  #BizBizeYeteriz Türkiyem" dedi.

DOĞRUER 1 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

Kınık Belediye Başkanı Doktor Sadık Doğruer, "Gün; birlik, beraberlik ve dayanışma günü. Pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için başlatılan kampanyaya ben de Bir aylık maaşımı bağışlayarak katılıyorum." dedi.

KOŞTU DA 1 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Milli Dayanışma Kampanyasına Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, bir maaş bağışında bulundu.

Başkan Koştu, "Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı günlerde ihtiyaç sahiplerimize yardımcı olmak amacıyla Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu #bizbizeyeterizTürkiyem kampanyası kapsamında ben de bir aylık maaşımı bağışlıyorum." dedi.

HOTAR 1 MAAŞIYLA DESTEK OLDU

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar da 1 maaşıyla kampanyaya destekte bulunacağını belirterek, "DEÜ ailesini de bu çağrıya destek olmaya davet ediyorum." ifadesini kullandı. 

TUNÇSİPER 1 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ise 1 aylık maaşıyla kampanyaya destek verdiğini açıkladı. 

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI SMS İLE BAĞIŞ NASIL YAPILIR'

Öte yandan Milli Dayanışma Kampanyası'na bağış yapmak isteyen Korona yazıp 8119'a kısa mesaj atarak, 10 TL bağışta bulunabiliyor.

ÖMER YAHŞİ 1 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi de bir aylık maaşını kampanya için bağışladığını belirtti. 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.