Dolar 32,5518
%0.02
Euro 34,8534
%-0.04
Altın 2.424,390
%-0.24
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklar sömestr etkinliğinin tadını çıkardı

Çocuklar sömestr etkinliğinin tadını çıkardı

Karabağlar Belediyesi tarafından çocukların sömestr tatilini daha keyifli geçirmesi amacıyla düzenlenen atölye çalışmaları, kitap okuma atölyesi ile sona erdi. İki hafta süren etkinlikte çocuklar atölye çalışmalarının yanı sıra, müzik ve animasyon gösterileri ile tatilin ve etkinliğin keyfini çıkardılar.

  • Ege Postası
  • 06.02.2016 - 11:39
Etkinliğin son günü Yazar Gülşah Elikbank çocuklarla buluştu. Çocuklara kitap okumanın önemine değinen Elikbank,  “Sevdiğiniz yazarların kitaplarını mutlaka okuyun. Okuyacağınız kitaplar hayal gücünüzün gelişmesine katkı sağlar” diyerek de önemli tavsiyelerde bulundu. Elikbank ayrıca, çocuklara son yazdığı kitabı hakkında da bilgi verdi.
Atölye çalışmalarının ardından animasyon gösterisi ve müzik dinletisi ile çocuklar keyifli dakikalar geçirdi.
 
2 hafta boyunca devam etti  
Karabağlar Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği sömestr etkinlikleri süresince çocuklar sinema, fotoğraf, resim ve tasarım atölyelerine katıldı. 2 hafta devam eden etkinliklerde,  konunun uzmanı olan kişilerden eğitim alan çocuklar,  aynı zamanda müzik ve animasyon gösterileriyle tatilin ve etkinliğin tadını doyasıya çıkardı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.