Dolar 32,4519
%0.01
Euro 34,7735
%0.15
Altın 2.478,120
%0.64
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklar okusun diye elbise bağışladılar

Çocuklar okusun diye elbise bağışladılar

Ahu Yağtu, geçtiğimiz Ekim ayında Çaba Derneği ile birlikte 'Gardırobunu Kışa Hazırla, Ayırdıklarını Çaba Derneği'ne Bağışla!' isimli bir kampanya başlatmıştı.

  • Ege Postası
  • 05.03.2015 - 10:49
 Yağtu'nun sahibi olduğu auvintage. com'da satılan kıyafetlerden elde edilen gelirle okuma çağındaki ihtiyaç sahibi çocukların eğitimine destek sağlanması hedeflenmişti. Bu kampanyaya; Tuba Ünsal, Meltem Cumbul, Demet Akalın, Sibel Can, Kadir İnanır, Çağla Şıkel, Özcan Deniz, Arzum Onan ve Belçim Bilgin'in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim destek vermişti. Ahu Yağtu, önceki gün Four Seasons Hotel'deki Aqua Restaurant'da bir öğle yemeği düzenledi. Davete, kampanyaya destek veren isimler katıldı. 13 yıl önce yayınlanan 'Yılan Hikayesi' isimli dizinin balo sahnesinde giydiği kıyafeti bağışlayan Meltem Cumbul, "O elbiseyi yıllardır saklıyordum, kimseye vermeye niyetim yoktu. Ancak söz konusu çocuklar olunca kıydım" dedi. 

ÜNSAL ÇIĞLIK ATTI 
Etkinliğe kızı Sare ile katılan Tuba Ünsal, girişte 'Organize İşler' filminin galasında giydiği kırmızı rengarenk işlemeli elbiseyi görünce sevinç çığlığı attı. Oyuncu, Rıza Kocaoğlu ile birlikte bir sinema filmine başlayacağını söyledi: "İki kişilik bir film, güzel bir aşk hikayesini anlatıyor. Çekimler iki hafta sonra başlıyor." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.