Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklar 'kral çıplak' ile güldü

Çocuklar "kral çıplak" ile güldü

Çiğli Belediyesi, Yeni Sanat Merkezi iş birliğinde çocukları tiyatroyla buluşturdu. “Kral Çıplak” oyunu yoğun talep üzerine aynı gün iki kez sahnelendi. Tiyatro oyununu izlemek için salonu dolduran Çiğlili çocuklara, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ile eşi Ergül Arslan da eşlik etti.

  • Ege Postası
  • 24.04.2014 - 10:17
Çocukları stresli bir yaşam içinde güzel şeylere motive etmek, hayal dünyalarını zenginleştirmek, eğlendirirken güldürmek amacıyla Çiğli Belediyesi, Çiğlili çocukları tiyatro oyunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle “Kral Çıplak”adlı tiyatro oyununu izlemek için Çiğli Belediyesi Konferans Salonu’na akın eden  çocuklar  eğlenceli anlara tanıklık ettiler. 23 Nisan coşkusuyla dolu olan Çiğlili çocukların heyecanına ortak olarak onlarla birlikte tiyatro izleyen Başkan Hasan Arslan,”Çocuklarımız geleceğimizin teminatı. Onları tiyatrolarla buluşturmak, duygu ve hayal dünyalarına katkıda bulunmak, yoğun ders programlarında nefes aldırmak bizim görevimiz. Her türlü kültür sanat etkinliğine çocuklarımızı ve gençlerimizi ortak etmek istiyoruz” dedi.


Çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan , “Çocuklarımıza tiyatro sevgisini aşılamak adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Her türlü etkinliğe onları dahil edeceğiz. Onlar cumhuriyetimizin ve güzel ülkemizin en büyük umudu” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.