Dolar 32,4478
%0.21
Euro 34,6294
%0.12
Altın 2.383,800
%0.15
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklar bilim dünyasını keşfetti

Çocuklar bilim dünyasını keşfetti

Bornova Belediyesi Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde ‘Yaz Bilim Kampı’na katılan öğrenciler sertifika heyecanı yaşadı. Bir hafta boyunca fizikten, kimyaya, astronomiden felsefeye, fosil bilimden yenilenebilir enerji ve diş sağlığı eğitimine kadar pek çok eğitime katılan çocuklar, hem tatillerini değerlendirdi hem de bilim dünyasını keşfetti

  • Ege Postası
  • 18.08.2014 - 09:48
İZMİR- Bornova Belediyesi’nin Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlendiği, ‘Yaz Bilim Kampı’nın ikinci dönem eğitimi tamamlandı. Eğitimlere katılan 62 öğrenci sertifikalarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın elinden almanın heyecanını yaşadı. Öğrenciler eğitimler kapsamında her gün bir bilim kulübünden eğitim alıp eğlenceli vakit geçirdi. Öğrenciler fizik, kimya, astronomi, felsefe, fosil bilim, yenilenebilir enerji ve diş sağlığı eğitimlerinde yeni bilgiler edindi.
 
Yaz bilim kampına katılan öğrencilere sertifikalarını veren Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “bir toplumun gelişmesinde eğitimin rölü çok büyük. Bilim de gelişmenin lokomotifi. Bu merkezdeki arkadaşlarımız çocuklarımızı bilime yönlendirerek önemli bir işlevi yerine getiriyor. Ben hem çocuklarını ‘Yaz Bilim Kampı’na getire ailelerimize hem de eğitmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.