Dolar 32,2071
%0.02
Euro 35,0046
%-0.01
Altın 2.510,800
%0.4
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuk yoğun bakım ünitesinde skandal!

Çocuk yoğun bakım ünitesinde skandal!

Ege Üniversitesi çocuk yoğun bakım ünitesinde çekilen fotoğraflar bir skandalın kanıtı oldu. Hastanenin "en steril" olması gereken yoğun bakım ünitesi içinde kedi dışkısı olduğu ve bu dışkının 1 günden fazla orada kaldığı tespit edildi. Çocuk yoğun bakım ünitesinde şok görüntü!

  • Ege Postası
  • 01.05.2015 - 13:03
İZMİR - Çocuk Yoğun Bakım Servisi'nin bulunduğu 1. Kat'ta önceki gün dışkı gören hasta yakınları durumu hemen hastane görevlilerine bildirdi. Bir gün geçtikten sonra kötü koku da yayan dışkının temizlenmediğini görünce ise fotoğrafladılar.
"SORUMLULAR TESPİT EDİLECEK"
İki gündür temizlenmediği söylenen ve kedi dışkısı olduğu tahmin edilen pisliğin dün akşam saatlerine kadar hala temizlenmediği görülürken,çocuk  yoğun bakım girişinde görüştüğümüz hastane gece sorumlusu ile güvenlik amiri, dışkının hala servis girişinde bulunduğunu tespit ettikten sonra "Kapılar açılıp kapandığı için kedi gözden kaçarak içeri girmiş olabilir. Hangi görevliye, kime temizlenmesini söylediklerini bilmediğimiz için tutanak tutacağız. Önce sorumluları belirlemeye çalışacağız. Sorumluların tespit edilmesi için gerekli soruşturmanın yapılacağını düşünüyorum" dedi. (Hürriyet-Banu Şen)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.