Dolar 32,4018
%0.13
Euro 34,7914
%0
Altın 2.402,630
%0.24
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuk Kulübü üyeleri Tiyatro’da buluştu

Çocuk Kulübü üyeleri Tiyatro’da buluştu

Bornova Belediyesi’nin çocukların sosyalleşmelerine ve eğlenceli vakit geçirmelerine aracılık etmek için kurduğu Çocuk Kulübü’nün üye sayısı 3 bine ulaştı. Ege Üniversitesi Mötbe Yusuf Vardar Kültür Merkezi’ndeki tiyatro gösterisine katılan 500’ün üzerindeki çocuk eğlenceli vakit geçirdi.

  • Ege Postası
  • 13.12.2017 - 12:19

7-14 yaş arasındaki çocukların sosyalleşmeleri ve tiyatrodan spora farklı etkinliklerle eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeleri için kurulan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü’ne gösterilen ilgi artarak devam ediyor. İlk olarak çizgi sinema ile başlayan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında çocuklar tiyatroya gidip resim atölyesi çalışmalarına katıldı. Çocuklar bugüne kadar 5 çocuk tiyatrosu, 4 çizgi sinema gösterimi ve resim atölyeleri düzenlendi.

Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında, Ege Üniversitesi Mötbe Yusuf Vardar Kültür Merkezi’nde Eti Çocuk Tiyatrosu’nun “Kırmızı Başlıklı Kız” isimli oyunu sahnelendi. 500’ün üzerinde çocuk aileleriyle birlikte katıldıkları tiyatroda eğlenceli vakit geçirdi. Tiyatroyu izleyen çocuklar hemen ardından katılım belgesi almanın mutluluğunu da yaşadı. Yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik Bornova Gezisi’nin de düzenleneceği belirtildi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Çocuklarımız hepimizin geleceği. Onlara ne kadar emek verir ve kişisel gelişimleri için olanaklar sunarsak toplum olarak kendi geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmiş oluruz. Bu anlayışla çocuklarımızın gelişimi için projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.