Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,8204
%0.25
Altın 2.496,080
%0.47
Bist-100 9.466,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğlili kadınlardan Metin Solak’a tam destek

Çiğlili kadınlardan Metin Solak’a tam destek

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın yapmış olduğu çalışmalara daha fazla destek verebilmek ve aday adaylığı sürecinde yanında hareket etmek amacıyla Çiğlili kadınlar bir araya gelerek etkinlik düzenlediler.

  • Ege Postası
  • 04.11.2013 - 10:03
İZMİR- Eski belediye binasında içlerinde şirintepe konut yapı kooperatifinde oturan yaklaşık 500 çiğlili kadın hep birlikte “Çiğli Solak el ele, güzel günlere”, “Çiğli’de son durak, Metin Solak” “5 yıl daha”gibi sloganlarla, başkanın salona girmesini beklediler. 

Hüsniye Çınar’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Çiğlili Kadınlar tarafından yazılan mektup okundu. Yazılan mektup içeriğinde ise Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın yaptığı çalışmaların olduğu ve Çiğlili kadınlar olarak Av. Metin Solak’ı tekrar belediye başkanı olarak görmek istedikleri yazılıydı.

Çiğli belediye başkanı Metin Solak salona girdiğinde “Çiğli’yi siz kadınlarla güzelleştireceğiz” diye söze başlayarak;

“Dünyada eşi benzeri bulunmayan bir inanca ve lidere sahibiz. Sizler Mustafa Kemal’in kadınlarısınız. Mustafa Kemal’i var eden kadınlarsınız. Hep beraber Çiğli’nin sorumluluğunu üstleneceğiz. Şimdiye kadar birçok şeyi sizinle birlikte yapmaya çalıştık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bundan sonra yapacaklarımızı sizinle paylaşmamız lazım. Çiğli’yi daha yaşanılabilir, daha modern bir kent haline dönüştürmemiz lazım. Bunu yaparken asıl görev sizlere düşmektedir. Benim yakamı bırakmayın ve kentimiz için benden taleplerde bulunun. Benim bundan hiçbir zaman yılmayacagımı bilmenizi istiyorum. Sizlerle beraber oluşturacağımız kurullarla, çiğli’nin sorunlarını çözmeye ve yaşanılabilir bir kent haline getirmeye çalışacağız” dedi.

Son olarak Müslüm Eren ve Sefa Güneş’in şarkılarıyla moral bulan kadınlar, yine “Çiğli’de son durak Metin Solak” sloganlarıyla etkinliğe son verdiler.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.