Dolar 32,4932
%0.02
Euro 34,9267
%-0.13
Altın 2.439,340
%0.13
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de tesisler ona emanet

Çiğli'de tesisler ona emanet

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediyenin sosyal tesislerini işletecek olan Çiğlibel şirketini, gıda mühendisi olan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Karabay’a emanet etti. Karabay, belediyenin ilk ve tek sosyal tesisi olan ve hafta başında hizmete açılan Akvaryum Cafe ve Restaurant’tan sorumlu olacak. Karabay, “Belediye başkanımız önemli bir sorumluluk verdi. Belediye başkanının güvenini boşa çıkartmamak adına gece gündüz çalışarak Çiğli’ye hizmet sunmak istiyoruz.Önümüzdeki süreçte tesis sayımız artacak" dedi.

  • Ege Postası
  • 21.08.2014 - 09:40
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Karabay, Çiğli Belediyesi’nin üç şirketinden biri olan Çiğlibel’in yetkili müdürü oldu. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, belediyenin sosyal tesislerini işletecek olan şirketi gıda mühendisi olan Karabay’a emanet etti. Karabay,belediyenin ilk ve tek sosyal tesisi olan ve hafta başında hizmete açılan Akvaryum Cafe ve Restaurant’tan sorumlu olacak.



İKİ KATLI
Çiğli Üç Fidan Deniz Parkı'nın içinde bulunan Akvaryum Cafe ve Restaurant’ın zemininde akvaryum var.Vatandaşlar, akvaryumun üzerindeki  masalarda oturuyor. İki katlı olan tesisin alt katı kafe üst katı ise restoran olarak kullanılıyor. Tesisin bahçesinde bulunan kamelyaların etrafında da masalar bulunuyor.

TANSAŞ’TA MÜDÜRLÜK YAPTI
Belediye başkanının kararıyla tüm sosyal tesislerinin Çiğlibel şirketi tarafından işletileceğini söyleyen Karabay, “Belediye başkanımız bu sorumluluğu bize verdi. Belediye başkanının güvenini boşa çıkartmamak adına gece gündüz çalışarak Çiğli’ye hizmet sunmak istiyoruz. Başkanımızın görevi bana vermesinin en önemli sebebi bu alandaki tecrübem.TANSAŞ’ta çeşitli kademelerde görev aldım. TANSAŞ’ta dış mağazalar bölge müdürlüğü görevini yürüttüm” dedi.

TESİSLER ÇOĞALACAK
“Hizmet bizden keyfini çıkartmak sizden” sloganıyla hareket ettiklerini ifade eden Karabay, “Ataşehir’deki Akvaryum Cafe ve Restaurant, Çiğli Belediyesi’nin ilk sosyal tesisi. Bunun gibi 2-3 tesis daha yapmayı planlıyor belediye başkanımız. Sosyal tesis ilçe için büyük eksiklikti. Bu dönem bu eksiklik giderilecek. Çiğlililerin aileleriyle birlikte gelip oturacağı huzurlu bir ortamda yemeğini yiyeceği çayını içeceği ortamlar oluşturacağız” dedi.



Ayrıca Çiğli Belediyesi tarafından yapılan ilk kafe olması sebebiyle ayrı bir öneme sahip olan Akvaryum Kafe ve Restoran hizmete girdi. Akvaryum Kafe sabah 08:30’dan akşam 24:00’a kadar Çiğlililere hizmet verecek.
Çiğli Belediyesi tarafından Ataşehir Mahallesinde yapılan ve belediyenin yaptırdığı ilk kafe olan Akvaryum Kafe ve Restoran Çiğlililere hizmet vermeye başladı. Çiğli Deniz Park’ın ikinci etabında yer alan kafeteryanın en çarpıcı özelliği tabanında bulunan akvaryum. Şeffaf zemin üzerinden su içinde yaşayacak canlılar için seyir imkanı sağlayacak kafe, bin 200 metrekarelik açık alanı ve bin metrekarelik açık mekanlarıyla farklı bir konsept çalışma olarak vatandaşlara hizmet veriyor.

ZENGİN MENÜ
Vatandaşlara hizmette her türlü detayın düşünüldüğü kafe, zengin menüsüyle de dikkat çekiyor. Balık ve ızgara çeşitleri, fast food, pizza, hamburger, makarna, sıcak-soğuk çeşitleri, alkollü-alkolsüz içecekler, dondurma, pasta çeşitleri ve daha birçok ürün seçenekleriyle halkın hizmetine girdi. Sabah 08:30’dan akşam 24:00’a kadar hizmet verecek olan kafede vatandaşların damak tadına uygun menülerde seçenekler arasında. Rezarvasyon için 329 99 11 nolu telefondan ulaşılabilir.

İLK KAFE HEYECANI
Belediye olarak açtıkları ilk kafe olması sebebiyle Akvaryum Kafe ve Restoran’ın çok önemli olduğunu, bundan sonraki süreçte yapılacak bu tarz kafeler için de kendilerini umutlandırdığını, motive ettiğini belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Çiğli’de yaşayan vatandaşlarımızın akvaryum manzarası eşliğinde keyifli saatler geçirmesini istiyoruz. Çiğli’nin böyle nezih mekanlarda dinlenme, yemek yeme hakkı vardır. Bu bir ilk bizim için ama son olmayacak. Birçok yerde bu tarz mekanlarla Çiğlili vatandaşlarımızı memnun etmek istiyoruz. Bu mekanda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere hizmet noktasında asla durmayacağız. Hepinizi keyifli zamanlar için kafemize bekliyoruz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.