Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de parklar kauçuk döşeniyor

Çiğli’de parklar kauçuk döşeniyor

Çiğli Belediyesi, parklardaki oyun gruplarında oluşabilecek kazalara karşı çocukların korunabilmeleri adına ilçedeki 50 parkta çocuk oyun grubu alanlarının zeminini kauçuk ile döşüyor, eskiyen spor aletlerini yeniliyor.

  • Ege Postası
  • 29.06.2015 - 09:49
İZMİR - Çiğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çiğlili çocukların daha rahat ve güvenli ortamda oyun oynamaları adına yürüttüğü çalışmaların ilk etabını 24 parkta gerçekleştirdiği çalışmalarla tamamladı. Çiğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, park revizyon çalışmaları kapsamında ilçedeki parkların zemininin kauçuk ile kaplanmasına, eskiyen spor aletlerinin onarım ve yenileme çalışmaları ile gerekli görülen yerlerin bordür döşemelerinin yapılmasına devam edecek.
Çocukların daha güvenli alanlarda oynamaları için yapılan düzenlemeler çerçevesinde ekipler onarım ve düzenleme çalışmalarını toplam 50 parktaki oyun grubu ve aletlialanların zeminine kauçuk döşeyerek devam ettirecek. Yerleştirilen kauçuklarla parkta oyun oynayacak çocukların oluşabilecek kazalara karşı korunmasını sağlayacak çalışmalar aileler tarafından da beğeni topluyor.



Başkan Arslan: “Daha Güzel Bir Çiğli İçin Çalışıyoruz”
Çiğli’de park ve bahçeler alanında yürütülen çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini, bu uygulamayı ilçenin bütün parklarında gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirten Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Park ve bahçeler müdürlüğü ile fen işleri müdürlüğümüzün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda ilk etapta 24 parkımızda çalışmalara başladık. Bu parklarımızın zemini hazır ve kauçuk döşemeleri tamamlanıyor. Atatürk Mahallesi ile başlayan çalışmalarımız ilçemizin bütün mahallelerinde de gerçekleştirilecek. Çocuklarımız bizim için çok değerli. Onların tehlikesiz ortamda zarar görmeden oyun oynamaları bizim için önemli. Kauçuk zemin sayesinde anne ve babalar gönül rahatlığı içinde çocuklarını parklara getirebilirler. Bunun yanında parklarımızda bulunan fitness aletleri başta olmak üzere birçok spor aletinin de bakım ve onarım çalışmalarını yürütüyoruz. Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda daha güzel bir Çiğli adına hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.