Dolar 32,5457
%0.02
Euro 34,9188
%0.26
Altın 2.431,750
%0.35
Bist-100 9.712,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de CHP grubunda sert tartışmalar

Çiğli'de CHP grubunda sert tartışmalar

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan şile Süleyman Karadağ arasında yargıya taşınan kavga yine gündem oldu.Başkan Arslan'ın barış çağrısına meclis üyesi Karadağ'dan ret yanıtı geldi Çiğli'de Başkan Arslan'ın 'Barış' çağrısı karşılık bulmadı

  • Ege Postası
  • 02.09.2015 - 21:15
EGEPOSTASİ- HABER SERVİSİ- Belediye meclis toplantısından önceki basına kapalı olarak gerçekleştirilen grup toplantısında da gündeme geldi. Başkan Arslan toplantıda Süleyman Karadağ’dan geçen ay yaşananlar nedeniyle özür dilerken şikayetinden vazgeçmesi talebinden bulundu. Arslan, ‘‘Tatsız olaylar yaşadık. Konu farklı yerlere gitti. Bu durumu kapatalım ve işimize bakalım’’ dedi. Bunun üzerine Karadağ ben şikayetimden vaz geçecektim ama yalancı şahit gösterdiğiniz için şikayetimden vazgeçmeyeceğini "diyerek yanıt verdi.

YALANCI ŞAHİTLİK İDDİASI TARTIŞMA YARATTI!
Toplantıda Karadağ belediye başkanı Hasan Arslan lehine şahitlik yapan CHP’li meclis üyeleri Hüseyin Gündüz, Derviş Engin, Tekin Sönmez ve Haluk Özgür’ün yalancı şahitlik yaptığını ifade eden Karadağ, bu isimelerden davacı olacağını ifade ettikten sonra, Belediye Başkanı Hasan Arslan'a dönerek " eğer ben bu isimlerin yalancı şahitlik yaptığını ıspatlamazsam istifa edeceğim. Yok bunların yalancı şahitlik yaptıklarını ıspatlarsam bu arkadaşlar istifa edecekler mi'" demesi üzerine kimseden ses çıkmadı. Konuşmasına devam eden Süleyman Karadağ'ın "Bu arkadaşalar yalancı şahitlik yaptılar.Onlar hakkında da suç duyurusunda bulunacağım" dediği öğrenildi.

ARDUÇ GÜNDÜZ TARTIŞMASI
Bu tartışmadan hemen sonra Belediye Başkanı Arslan lehine şahitlik yapan Hüseyin Gündüz ile Yüksel Arduç arasında da sert tartışma yaşandığı öğrenildi.  Arduç Gündüz’e  dönerek Belediye Başkanına  yakın olmak için şahitlik yapmasının vicdanen rahatsız  olmuyormusun" demesi üzerine  toplantıda tansiyon yeniden yükseldi ve  İkilinin arasında sert tartışma çıktığı ve araya diğer meclis üyeleri girerek ortamı sakinleştirdi.

NELER YAŞANMIŞTI
Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen meclis toplantısından önce yapılan grup toplantısında başkan hasan Arslan ile Karadağ arasında tartışma yaşanmış olay karakola ve savcılığa yansımıştı. Arslan’ın ‘seni meclis üyesi yapanın…’ diyerek sert sözlerle yüklendiği Karadağ, ‘seni de başkan yapanın…’ diyerek yanıt vermişti. Şahitler ile birlikte iki taraf da birbirlerinden şikayetçi olmuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.