Dolar 32,4918
%0.14
Euro 34,8146
%0.27
Altın 2.472,930
%0.43
Bist-100 9.530,00
%-0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli CHP'de muhalif meclis üyeleri o kararı uyguladı!

Çiğli CHP'de muhalif meclis üyeleri o kararı uyguladı!

Çiğli Belediye Başkanı CHP’li Hasan Arslan’ın belediyeyi yönetimdeki tavrı ve uygulamalarından rahatsız olan CHP’li muhalif meclis üyeleri, geçtiğimiz günlerde Arslan’a karşı aldıkları birlikte hareket etme kararını hayata geçirdi. Muhalif 9 meclis üyesinden 8’i, Arslan’ın belediyenin yeni sosyal tesisi Akvaryum Cafe’de meclis üyelerine verdiği yemeğe katılmadı.

  • Ege Postası
  • 21.08.2014 - 23:14
EGE POSTASI /HABER SERVİSİ - Çiğli’de yerel seçimde CHP'den belediye başkanı seçilen Hasan Arslan ve CHP'li meclis üyeleri arasındaki soğuk savaş sürüyor. Arslan’ın belediyeyi yönetimindeki tavrından rahatsız olan 9 CHP’li meclis üyesi (Semra Aksu, Erkan Tuncer, Yüksel Arduç, Süleyman Karadağ, Yusuf Çoban,İtilal Gündüz, Neriman Yurtsever, Güven Dursun  ve Mustafa Avdan ) geçtiğimiz günlerde Tay Park’ta bir araya gelmiş ve Arslan’a yönelik birlikte hareket etme kararı almıştı.

YEMEĞE KATILMADILAR
Arslan’a muhalif meclis üyeleri aldıkları kararı hayata geçirdi. Belediye Başkanı Arslan’ın belediyenin ilk ve tek sosyal tesisi olan ve hafta başında hizmete giren Akvaryum Cafe’de meclis üyelerine verdiği yemeğe Güven Dursun dışındaki CHP’nin muhalif meclis üyeleri katılmadı.

TELEFONLA KARAR ALDILAR
Muhalif isimlerin telefonla birbirleriyle iletişime geçerek toplantıya gitmeme kararı aldığı öğrenildi.

SÜREÇ NASIL GELİŞTİ'
Arslan’ın belediyeyi yönetimindeki tavrından rahatsız olan CHP’li meclis üyeleri Semra Aksu, Erkan Tuncer, Yüksel Arduç, Süleyman Karadağ, Yusuf Çoban,İtilal Gündüz, Neriman Yurtsever, Güven Dursun  ve Mustafa Avdan geçtiğimiz günlerde Tay Park’ta bir araya gelmişti. Bir araya gelen isimlerin belediye başkanı Arslan’ın birlikte hareket ettiği bazı meclis üyelerinin yakınlarına iş vermesine ve belediyeyi yönetirken kimseye danışmamasına tepkili oldukları ve bu yüzden toplandıkları öne sürülmüştü.Toplantı sonunda meclis üyelerinin belediye başkanı Arslan’a yönelik birlikte hareket etme kararı aldıkları öğrenilmişti.

ENERJİYİ İÇTE HARCAMAYALIM!
Meclis üyelerinin yaptıkları toplantının basına yansıması sonrası Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan,muhalif isimlere Ege Postası aracılığıyla “ Enerjimizi içte harcamayalım. Çiğli’ye beraber hizmet edelim. Benim kimseyle sorunum yok. Gelsinler konuşalım”  mesajı göndermişti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.