Dolar 32,5700
%0.18
Euro 34,8278
%0.47
Altın 2.419,100
%-0.57
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli CHP’de iki başkana sert tepki

Çiğli CHP’de iki başkana sert tepki

CHP Çiğli Ğençlik Kolları Başkanı Diren Okur lösemili çocuklar için yapılan konsere katılmayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve CHP Çiğli ilçe Başkanı Utku Gümrükçü'ye tepki gösterdi. Gümrükçü için “Yemeğe katılacağına buraya gelseydin” diyen Okur, Belediye Başkanı Arslan’a ise “Hani halkçı başkandın. Daha kendi gençlik kollarına randevu vermeyen, telefonlarını açmayan bir halkçı başkan mı olu? Halkçı başkanım diyorsun ama lösemili çocukların yanında bile yer almıyorsun. Bu nasıl bir halkçı başkanlık” diyerek sert tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 22.09.2014 - 10:42
EGEPOSTASI- HABER SERVİSİ- Nihat Gültekin döneminde yönetim tarafından düşürülen, İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan'ın, istifasının hemen öncesinde  atadığı CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Diren Okur, CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü ve Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı yerde yere vurdu.

Okur’un hedefinde olan ilk isim İlçe Başkanı Gümrükçü'ydü Gençlik Kolları Okur, “Keşke ilçe başkanımız bugün Dikili’deki yemeğe değil de kendi gençlik kollarının lösemili çocuklar için hazırladığı bu kampanyaya katılsaydı” dedi. Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı da hedef alan Okur sözlerine söyle devam etti;

“Keşke belediye başkanımız bütün kırgınlıkları bir kenara bırakıp burada bulunsaydı. Bizim için değil lösemili çocuklar için burada bulunsaydı. Biz görevimizi yerine getirdik. Keşke onlar da yerine getirseydi.

HANİ HALKÇI BAŞKANDIN
Belediye başkanı Hasan Arslan’ı konsere davet etmek için 6 kez aradım, ancak Belediye Başkanı telefonuma cevap vermedi. Biz kendisinden iki kez randevu talep ettik. Ama vermedi. Hani halkçı başkandın. Daha kendi gençlik kollarına randevu vermeyen, telefonlarını açmayan bir halkçı başkan mı olu? Halkçı başkanım diyorsun ama lösemili çocukların yanında bile yer almıyorsun. Bu nasıl bir halkçı başkanlık." 

 

KİMLER KATILDI'
Konsere vatandaşların yanı sıra Çiğli siyasetinin de önemli isimleri katıldı. Konsere katılan siyasilerden bazıları şöyle:  Aziz Buğa, Belediye meclis üyeleri Yüksel Arduç ve Süleyman Karadağ, Mustafa Avdan. İl yöneticisi Şirin Akgül, Siyasi danışman Tolga Çobanoğlu, CHP ilçe yöneticisi Hüseyin Güler, Ali Kolbaşı, Tüzün Çalt, Cengiz arat, Ali Dramalı, Çiğli belediyesi bir önceki dönem meclis üyesi Şeref Bektaş

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.