Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Belediyespor’da flaş transferler

Çiğli Belediyespor’da flaş transferler

Çiğli Belediyespor, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan öncülüğünde gerçekleştirdiği imza töreniyle 6 ismi transfer etti. Farklı takımlarda profesyonel olarak oynayan 6 futbolcu ile 1 senelik prensip anlaşmasında uzlaşma sağlandı.

  • Ege Postası
  • 30.07.2015 - 09:35
Geçen sezon farklı takımlarda forma giyen 6 futbolcu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın da katılımıyla, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen törende 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Transfer çalışmalarını sürdüren siyah-kırmızı’lı ekip: Ödemiş Belediyespor’da oynayan Göksel Yaman, İzaks Gaziemirspor’da oynayan Hakan Pekserbes, FBM Makine Balçova Yaşamspor’da oynayan Bencan Toros, İzaks Gaziemirspor’da oynayan Ferdi Uludağ, İzaks Gaziemirspor’da oynayan Recep Orta ile Atilla Spor’da oynayan Mert Özcanlı’yı renklerine bağladı. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen imza törenine yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet de katıldı. Başkan Arslan oyuncularla tek tek ilgilendi, yeteneklerine ilişkin kısa sohbetler gerçekleştirdi.
Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e geçtiklerini, bu büyük başarıların ardından 3. Lig’e çıkma hedeflerinin olduğunu belirten Çiğli Belediyespor yönetimi, amaçlarının Çiğli halkını yeni sezonda büyük başarılarla mutlu ve memnun etmek olduğunu belirtti. Çiğli’nin kendi takımına sahip çıkmasının önemine dikkat çeken heyet, oyuncuların takıma adapte olmasında halk desteğinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, 2015-2016 sezonu için de hazır olduklarını bildirdiler.



Başkan Arslan: “3. Lig’e Çıkma İddiamız Var”
Bu yıl Çiğli Belediye Spor’u 3. Lig’e çıkarmayı hedeflediklerini ve transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüklerini belirten Başkan Arslan: “Çiğli Belediyespor’da, A Takımı’nda bizimle oynayan arkadaşlarımıza ve yeni dönemde bizimle oynamak için anlaşma yapan arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarak başlamak istiyorum. Takımımız geçen yıl BAL’a (Bölgesel Amatör Lig) geçme şansı yakaladı. Bölgesel Amatör Lig’e geçmemizi sağlayan teknik kadroya da ayrıca çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yıl da 3. Lig’e yükselme iddiamız var. Yeni transferlerimiz sayesinde Çiğlimizin adını daha iyi noktalara taşıyacağız. Yeni transferlerimizi araştıran, bize kazandıran teknik kadroya da teşekkür ediyorum. Çiğli’de sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Takımımızla ilgili olan her şeye maddi ve manevi katkı sunuyoruz. Gençlerimize sporu özendirecek çalışmalar yürütüyoruz. Çiğli Belediyespor’da yeni dönemde görev yapacak teknik kadromuza da başarılar diliyorum. Büyük bir ekip ruhu içinde hep beraber Çiğli halkına en güzel anları ve başarıları yaşatacağız” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.