Dolar 32,3401
%0.19
Euro 35,1078
%-0.21
Altın 2.238,750
%-0.21
Bist-100 8,78
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Belediyesi'nde barış rüzgarları

Çiğli Belediyesi'nde barış rüzgarları

​Çiğli Belediyesi’nde, CHP’li Belediye Başkanı Hasan Arslan ile partilisi 8 muhalif meclis üyesi arasındaki gerginliğe son vermek için ikinci hamle de geldi. İl Başkanı Ali Engin’in “Krizi çözün” talimatı verdiği il yöneticisi Şirin Akgül ile Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, bu kez, Başkan Arslan ve muhalifleri bir araya getirdi. Taraflar sıkıntılarını dile getirdi, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

  • Ege Postası
  • 02.09.2014 - 12:50
EGEPOSTASI – HABER SERVİSİ/ Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve ona karşı ortak hareket etme kararı alan 8 CHP’li meclis üyesi arasındaki yaşanan soğuk rüzgarların dinmesi için, ara buluculardan bir adım daha geldi. İl Başkanı Ali Engin’in “krizi çöz” görevi verdiği il yöneticisi Şirin Akgül ve İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, önce muhalif meclis üyeleriyle görüşüp eleştirilerini dinledi, dün akşam da Çiğli Akvaryum Kafe’de, Başkan Arslan ile muhalifleri bir araya getirdi.
Toplantıda konuşan il yöneticisi Şirin Akgül ve İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, birlik mesajı verdi. İlk söz alan CHP İl Yöneticisi Şirin Akgül, “Bu halk Belediye Başkanımıza ve meclis üyelerimize hizmet etmeniz için oy verdi. Ben de Çiğli’de yaşayan bir vatandaş olarak sizden hizmet bekliyorum. Dışarıya böyle kavga görüntüsü vermemek lazım. Ben Çiğli’de il yöneticisi olarak kavga görmek istemiyorum” dedi .
Akgül’den sonra söz alan Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü’nün de, “Hepimiz CHP’liyiz. Hep birlikte hizmet edeceğiz. Çiğli halkı size 5 yıl boyunca bu kente hizmet etmek için yetki verdi. Partimiz 15 yıldan beri Çiğli’de iktidarda. Bugüne kadar yapılan hizmetlerimizi arttırarak devam etmemiz lazım. Çiğli artık Karşıyaka gibi CHP’nin kalesi oldu. Burada bizim de Karşıyaka’ya aldığımız hizmetleri almamız lazım. Karşıyaka’da ne varsa Çiğli’de de olması lazım” dediği öğrenildi.



MUHALİFTEN ARSLAN’A SİTEM
Muhalif meclis üyelerinin Belediye Başkanı Hasan Arslan’a “Bizim burada size muhalefet etmek gibi bir niyetimiz yok. Belediyede bize üvey evlat muamelesi yapmayın. Bütün meclis üyelerine eşit mesafede olmanız lazım. Biz sadece belediyede bazı şeyler yaptırılırken bize de danışılmasını istiyoruz. Bizim itirazımız buna” dedikleri öğrenildi. Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın ise “Bundan sonra elbirliği ile birlikte kararlar alalım. Çiğli halkına birlikte hizmet edelim” dediği belirtildi.
 
BANA İŞÇİ ALDINIZ MI DİYE SORDUNUZ
Toplantıda tek tartışma ise Belediye Başkanı Hasan Arslan ile meclis üyesi Mustafa Avdan arasında yaşandı. CHP’li meclis üyesi Mustafa Avdan “Ben size grup toplantısında işçi aldınız mı sordum. Almadığınızı söylediniz” dedi. Belediye Başkanı Arslan ise “Sen bana siz işçi aldınız mı diye sordun. Ben de almadım dedim. İşçi alacak mısınız diye sorsaydın alacağımı söylerdim” yanıtı verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.