Dolar 32,5706
%0.09
Euro 35,0212
%0.55
Altın 2.428,750
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Belediye Başkanı Arslan yine karakolluk oldu

Çiğli Belediye Başkanı Arslan yine karakolluk oldu

Geçtiğimiz ay CHP’li meclis üyesi Süleyman Karadağ ile karakolluk olan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan bu kez makam odasında ilçede taksicilik yapan A.K ile yaşadığı tartışma nedeniyle karakolluk oldu. Arslan, iddiaya göre ilçede belediye tarafından mühürlenen birahanenin açılmasını talep eden taksici A.K ile makam odasında tartıştı. Arslan, kendisine hakaret eden A.K. hakkında suç duyurusunda bulundu. Çiğli Belediye Başkanı Arslan, makam odasında şok yaşadı

  • Ege Postası
  • 01.09.2015 - 16:51
EGE POSTASI - Geçtiğimiz günlerde CHP’li meclis üyesi Süleyman Kadarağ ile yaşadığı olay karakolluk olan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan bir kez daha emniyetin yolunu tuttu.

İddiaya göre ilçede taksicilik yapan  A.K., Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın makamına giderek belediye tarafından mühürlenen ilçedeki bir birahanenin yeniden açılmasını talep etti. Arslan’da kendisine olumsuz yanıt verdi, “Sen nasıl karışıyorsun” diye sert çıktı. Bunun üzerine A.K. Arslan’a hakaret edip masayı yumrukladı. Güvenlik görevlilerinin odaya gelmesiyle birlikte A.K belediyeden çıkartıldı.
SOLUĞU EMNİYETTE ALDI
Arslan yaşananlar nedeniyle Çiğli Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, A.K hakkında kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.A.K’de emniyete giderek ifade verdi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan yaşananlarla ilgili açıklama yapmazken, Ege Postası’nın ulaştığı A.K, Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın yerel seçim sürecinde kendilerine taksi kulübesi sözü verdiğini, bu kulübenin yapılmasını istediği için Arslan’ın yanına gittiğini söyledi, “Belediye başkanının yanına gittim. ‘Aday adayıyken bize bir sözünüz vardı. Taksi kulübesi yapacaktınız. Mağdur durumdayız ve taksi kulübesi istiyoruz’ dedim. Bana ters cevap verdi.Ben de kendisine bu uslubun yakışmadığını söyleyip odadan ayrıldım” dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.