Dolar 32,2531
%0.16
Euro 35,0817
%0.21
Altın 2.526,660
%1.04
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğdem Özer İYİ Parti'den istifa etti

Çiğdem Özer İYİ Parti'den istifa etti

İYİ Parti'nin kurucularından olan, Genel Başkan Meral Akşener'in danışmanı, Genel İdare Kurulu üyesi ve 24 Haziran seçimlerinde İzmir milletvekili adayı, Aşık Veysel'in torunu Çiğdem Özer, partisinden istifa etti. İYİ Parti'de flaş istifa

  • Ege Postası
  • 04.09.2018 - 16:01

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İYİ Parti’de Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in teşkilatlarda gitmek istediği revizyon öncesi 81 il başkanının istifasını istemesinin ardından gözler İYİ Parti’ye çevrildi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç’ün de bugün akşam 18.00’de yapacağı yönetim kurulu toplantısının ardından yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifasını sunması bekleniyor.

Aydın’ın yazısından ayrı olarak il başkan yardımcıları Mehmet Ağırbaş ve Huriye Öztin ile yönetim kurulu üyesi Serkan Uçma’nın ardından bugün bir istifa daha geldi.

ÇİĞDEM ÖZER PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde İzmir’den Milletvekili adayı olarak gösterilen Aşık Veysel’in torunu da olan Çiğdem Özer partisinden istifa etme kararı aldı.

ÖZER İSTİFA GEREKÇESİNİ ‘GÖRDÜĞÜ LÜZUM ÜZERİNE’ DİYE YAZDI

İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Çiğdem Özer, partisinin genel başkan danışmanı, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliği görevlerini de yapmıştı. Partisinden de istifa eden Özer, istifa gerekçesini, “..22 yıllık profesyonel iş hayatımı bırakıp İYİ Parti’ye katılmıştım, bugün ise gördüğüm lüzum üzerine partiden ayrılma kararı aldım. Sayın genel başkanımızla da helalleştim… Partinin kuruluşundan itibaren gerek sayın genel başkanımızın Cumhurbaşkanı olması adına, gerekse seçimlerde İzmir’den milletvekili çıkarabilmek adına çok çalışarak mücadele ettim, bu süreçte pek çok deneyim edinme ve dost kazanma fırsatım oldu. Başta sayın genel başkanımız olmak üzere, parti yönetimine, parti teşkilatı üyelerine ve İzmir halkına desteklerinden dolayı teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.