Dolar 32,4783
%0.31
Euro 34,8274
%0.69
Altın 2.420,740
%1.7
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiftçi ağlarken futbola kredi vicdansızlıktır

Çiftçi ağlarken futbola kredi vicdansızlıktır

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, partisinin MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztrak, Ziraat Bankasının TFF ile borç ödeme prjesini de eleştirdİ

  • Ege Postası
  • 08.01.2019 - 05:33

CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, partisinin MYK toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öztrak, Ziraat Bankasının TFF ile borç ödeme prjesini de eleştirdi:

Tarlasını ekemeyen çiftçilerimiz varken, esnaf kan ağlarken çiftçinin bankasını kullanıp futbol kulüplerini kurtarmak nasıl bir vicdandı? Ziraat Bankası bir kamu bankasıdır, çiftçi için kurulmuştur.

Kulüplerin hisseleri bu haberle tavan yaparken vatandaşın hakkı buralara harcanıyor. Bu operasyonu Ziraat Bankası üzerinden yapmaya kim karar verd? Cevap belli.

Çiftçilerimize soruyorum: Senin ürününün değerini gümrüksüz ithalatla düşürüp seni fiyat ve maliyet arasında ezenlerden, hakettiğin desteği sana vermeyenlerden, senin borcunu silmek yerine futbol kulüplerine borç verenlerden memnun musun'

OĞUZ ARDA SEL'İ UNUTMADI

Ayın 9'unda Çorlu tren kazasında hayatını kaybeden Oğuz Arda Sel'in doğum günü. Kendisini bir defa daha rahmetle anıyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.