Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çevre kirliliği yaratan hurda araçlar kaldırıldı

Çevre kirliliği yaratan hurda araçlar kaldırıldı

Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Çiğli Ata Sanayi Sitesi’nde çevre ve görüntü kirliliğine neden olan hurda niteliğindeki birçok araç ve malzemeyi topladı.

  • Ege Postası
  • 27.01.2015 - 10:47
Çiğli Belediyesi, Çiğli Ata Sanayi Sitesi’nde bulunan ve çevre kirliliği yaratan hurda niteliğindeki 72 adet araç kasası ile birçok hurda niteliğindeki malzemeyi toplattı. Çiğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne  bağlı ekipler, Çiğli’de bulunan Ata Sanayi Sitesi’nde uzun süredir hem çevresel kirlilik oluşturan hem de esnaf ve vatandaşları rahatsız eden hurdaları toplayarak önemli bir çevre temizliği faaliyetini yerine getirmiş oldu. Ata Sanayi Sitesi’nin hurdadan temizlenerek ferah bir alana kavuşması esnaf ve vatandaşlar tarafından oldukça olumlu tepkiler aldı.

Başkan Arslan: “İlçemizi Temiz ve Güzel Tutmaya Çalışıyoruz”

Çiğli’de çevre temizliği ve düzenleme çalışmaları konusunda kentin birçok noktasında hassas çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Arslan, “İlçemizin temiz ve güzel görünmesi adına yapılacak çok işimiz var. Belediyemize gelen şikayet ve talepler doğrultusunda Ata Sanayi Sitemizde çevre kirliliğine sebebiyet veren birçok hurda ve hurda niteliği taşıyan malzemeyi temizledik. Mahallelerimizde kötü görüntü olmasını istemiyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre ve görüntü kirliliğine neden olabilecek her şeyi risk faktörü kabul edip hemen çözüm geliştirmeye gayret ediyoruz.  Hurdaya dönen malzemeler çocuklarımız içinde çok zararlı olabilir. Bu nedenle çevreyi temiz tutma, görüntü kirliliğini önleme çalışmalarımızın aksatılmadan yürütülmesi bizler için çok önemli” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.