Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme'de flaş gelişme! Cumhur İttifakı'nın adayı çekildi

Çeşme'de flaş gelişme! Cumhur İttifakı'nın adayı çekildi

Ailevi gerekçelerini mazeret olarak MHP İzmir İl Başkanlığı’na sunan Cumhur İttifakı'nın Çeşme Adayı Sema Aydın’ın yerine yeni aday isimlerini belirleyeceklerini açıklayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, önümüzdeki hafta belirleyecekleri ismi genel merkezin onayına göndereceklerini, onaylanan ismi yeni Çeşme adayı olarak kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi. Çeşme'de flaş gelişme

  • Ege Postası
  • 18.01.2019 - 09:45

 

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Cumhur İttifakı’nın adayı olarak AK Parti’nin MHP’ye bıraktığı 5 ilçeden biri olan Çeşme’nin Belediye Başkan Adayı Sema Aydın,  ailevi sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekilmek istediğini MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’e bildirdi.

Cumhur İttifakı kapsamında Çeşme’den aday olarak gösterilen Sema Aydın’ın kendilerine ailevi gerekçeler sunduğunu ve bu gerekçeleri makul bulup saygıyla karşıladıklarını belirten MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Sema Hanım, ailevi gerekçelerinden dolayı çekileceğini bize bildirdi. Biz de saygıyla karşıladık. Kendisi arkadaşımız, partilimiz, dostluğumuz baki” dedi.

YENİ İSİMLER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

Çeşme adayının adaylıktan geri çekilmesiyle oluşan boşluğu kapatmak için görüşmeler yaptıklarını kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin,  önümüzdeki hafta içerisinde belirleyecekleri yeni aday adaylarını önce partisinin genel başkanı Devlet Bahçeli ve genel merkez yöneticilerine sunacaklarını, genel merkezin onaylamasıyla Çeşme’de gösterecekleri yeni adayın ismini kamuoyuna açıklayacaklarını belirtti.

YENİ ADAYIMIZI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLAYACAĞIZ

İl Başkanı Şahin, “Önümüzdeki hafta toplanacağız. İsimler üzerinde çalışmamız sürüyor. Belirleyeceğimiz aday adaylarını genel başkanımızın ve genel merkezimizin onayına sunacağız. Genel başkanımız ve genel merkezimizin takdir edip onaylayacağı yeni başkan adayımızı da yine önümüzdeki hafta açıklayacağız” bilgisini verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 5 Ocak'ta İzmir'de Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İzmir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı’nda Cumhur İttifakı'nın Çeşme Belediye Başkan Adayı olarak MHP'li Sema Aydın açıklanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.