Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme Marina'da caz rüzgarı

Çeşme Marina'da caz rüzgarı

ÇEŞME Marina bu yaz ünlü Caz sanatçılarını ağırlayacak. Sibel Tüzün 9 Mayıs'ta caz festivalinin açılışını yapacak.

  • Ege Postası
  • 07.05.2015 - 12:34
Bu yıl 7. kez düzenlenen Caz Festivali bu yıl ünlü sanatçı Sibel Tüzün'ün performansı ile start alıyor. Türkiye'nin en iyi seslerinden Sibel Tüzün 9 Mayıs'ta Çeşme'nin gözdesi marinada hayranları ile buluşacak. Festival boyunca ülkemizin yetiştirdiği en değerli caz sanatçıları bu yıl Çeşme Marina'da caz severler ile buluşacak. Çeşme'nin marka tanıtımında büyük katkı sağlayan aylar süren festival ile bu sene yine Çeşme Marina'da caz severlere keyifli anlar geçirtecek. Çeşme Marina'daki caz festivali 6 Haziran'a kadar sürecek. 

Festivale katkı veren 15 Eylül Kıraathanesi sahibi ve Jazz Rüzgarı'nın organizatörü Buğra Özçetin her sene üzerine katarak geliştirdikleri festivale gelen tepkilerden çok memnun olduklarını belirterek “Bu yıl da Çeşme Marina'da cazın en önemli isimleri ağırlayarak onları sanatsever ile buluşturacağız. Caz müziğinin günümüzdeki eşsiz sesleri festival boyunca her hafta Çeşme Marina'da caz severlere unutulmaz konserler verecek" dedi.

Festival boyunca Sibel Tüzün, Neşet Ruacan ft. Sanem Kalfa, Ricky Ford ft. Sibel Köse, İlham Gencer, Ayça Gündüz Latin @ Jazz Nite caz severlerle buluşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.