Dolar 32,4983
%-0.13
Euro 34,9502
%0.35
Altın 2.430,310
%0.29
Bist-100 9.809,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çeşme Günlüğü

Çeşme Günlüğü

Yaz aylarının en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde ünlüler Ege sahillerine akın etti.Burcu Esmersoy'dan oyuncu Özgür Ozan'a kadar birçok ünlü ismi sahillerinde ağırlayan Ege kıyıları, magazin dünyasına da renkli kareler vermeyi başaran şanslı sahil bölgelerinden biri haline geldi.

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 08:08
BABA OĞUL TATİLDE

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın Hüsnü Komiseri Özgür Ozan, tatil sezonunu Çeşme'de açtı.

Oğlu Derin Deniz ile Masquerade Beach Clup'a gelen Özgür Ozan, keyifli bir gün yaşadı. Çocuklarına olan düşkünlüğü ile bilinen Özgür Ozan, Derin Deniz ile birlikte adeta çocuk oldu. Oğlunun denizden çıkmasıyla birlikte elinde tuttuğu havluyla oğlunu kurulayıp mayosunu değiştiren Özgür Ozan, biraz dinledikten sonra onunla yeniden denize girmek istedi. İkili iskelede birbirleriyle şakalaşında keyifli dakikalar yaşandı. Ozan, “Çeşmeyi çok seviyorum burada nedense çok rahat ediyorum. Bodrum veya başka bir yerde bu kadar rahat değilim. Oğlumla bir hafta buradayız. Daha sonra İstanbul'a döneceğiz” dedi.



KÜBALI MODEL ÇEŞME'DE


KIM Kardashian'a benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken Playboy güzeli Vida Guerra, Çeşme tatiline kaldığı yerden devam ediyor.


Guerra, Çeşme'de Masquerade beach club'da denizde arkadaşlarıyla muza binerken görüntülendi. Kadın erkek herkesin bakışını üzerine toplayan Guerra, muzdan inince güneşlenmeyi tercih etti.



BURCU ESMERSOY ÇEŞME'DE

Burcu Esmersoy, Aya Yorgi Koyu’nda bulunan Sole Mare adlı beach clubda denize girmek için suyun sıcaklığına baktı. Suyu soğuk bulan Esmersoy, denize girmek yerine arkadaşlarıyla sohbet etti. Aya Yorgi Koyu’nu zodyak bot ile gezen Esmersoy, gazetecileri görünce gülmeye başladı. Mekanda herkesin tüm bakışları üzerine çeken Esmersoy, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.



MUTLU AİLE TABLOSU

Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan ile eşi oyuncu Yasemin Ergene Özilhan, denizin keyfini çıkarıyor.

Sahibi olduğu Ilıca Otel’in plajında zaman geçiren Özilhan çifti gündüz saatlerinden akşam saatlerine kadar plajdan ayrılmadı. Kulağında kulaklığı ile müzik dinleyen İzzet Özilhan güneşin altında fazla kalınca güneş yağını eşi Yasemin Ergene sürmek zorunda kaldı. İki çocuğu olan Yasemin Ergene düzgün fiziği ile dikkat çekerken, evli çift keyifli tavırlarıyla dikkat çekti. Bir ara arkadaşlarıyla şemsiye altında sohbet eden Özilhan’lar bol bol güneş ve denizin keyfini çıkarırken bir hafta daha tatillerine devam edecek.



ENGİN GÜNAYDIN, ALAÇATI’NIN ARA SOKAKLARINDA

'MUHTEŞEM Yüzyıl’dan sonra 'Galip Derviş' adlı dizinin başrol oyuncusu Engin Günaydın, yeni sevgilisiyle Alaçatı sokaklarında görüntülendi. 

Alaçatı’nın ara sokaklarında romantik bir yemek sonrası yürüyüş yapan ikili, objektifleri görünce kısa süreli panik yaşadı. Kafasına çeviren sevilen oyuncu Engin Günaydın, konuşmadan yürürken sevgilisi ise objektiflere gülümsedi. (DHA)






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.