Dolar 32,4419
%0.01
Euro 34,8295
%0.25
Altın 2.437,750
%-0.04
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cemal Enginyurt'un sözleri MHP'yi bağlamamaktadır

Cemal Enginyurt'un sözleri MHP'yi bağlamamaktadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den milletvekillerine çok sert uyarı geldi. Ordu Milletvekili Enginyurt'u hedef alan Bahçeli, "Parti politikalarına uymak zorundasınız. Enginyurt'un sözleri MHP'yi bağlamamaktadır" dedi.

  • Ege Postası
  • 17.11.2018 - 13:36

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin milletvekillerine yaptıkları açıklamalarla ilgili çok sert uyarılarda bulundu.

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bahçeli, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'u hedef aldı. Mesajında “Milliyetçi Hareket Partisi politikalarının nasıl teşekkül ettiği, söz ve açıklama sınırının ne şekilde oluşup olgunlaştığı belli ve bilinmektedir.” diyen Bahçeli açıklamasını şöyle sürdürdü;

"Parti yöneticilerimiz, parti üyelerimiz, milletvekillerimiz ve diğer teşkilat mensuplarımız belirlenmiş politik ilkelere aynen uymakla mükelleftir. Bu kapsamda partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt'un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi'ni bağlamayacaktır.  Aziz milletimize ve siyasi muhataplarımıza saygıyla duyurulur."

ekran-alintisi-646.jpg

ENGİNYURT'TAN CEVAP GELDİ

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Enginyurt, "Sayın Genel Başkanımız doğru söylüyor. Cemal Enginyurt olarak benim açıklamalarım,MHPnin resmi görüşünü bağlamaz. MHP Genel Başkanı ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, hareketemizin ve bizlerin tartışılmaz önderidir. Liderimin yaptığı herşeyin, başım üzerinde yeri vardır." ifadelerini kullandı.

ki.jpg

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.