Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çatı için sokak sokak gezecek

Çatı için sokak sokak gezecek

Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala,partiler destekledikleri adaylar için çalışmalarını sürdürürken, İzmir’de seçim propagandasında dengeleri CHP İzmir İl Başkanlığı’nın aracı değiştirecek. Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nun fotoğrafları ve sloganlarıyla giydirilen araç, bugün itibariyle her gün bir ilçede 8 saat mesai yapacak. İhsanoğlu’nun seçim şarkıları ve sloganları aracın üstündeki güçlü ses sisteminden yayınlanacak. Araçta görev yapacak iki kişi de camdan broşür dağıtacak. Böylece İzmir’de çatı adayın girmediği sokak kalmayacak.

  • Ege Postası
  • 31.07.2014 - 12:13
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala partiler destekledikleri adaylar için harıl harıl çalışmalarını sürdürüyor. CHP ve MHP’nin çatı aday olarak açıkladığı  Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim çalışmalarına en büyük desteği CHP İzmir İl Başkanlığı’nın otobüsü verecek.

HER GÜN 8 SAAT
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz yıl aldığı  19 kişilik otobüs, çatı aday İhsanoğlu’na destek için giydirilmişti. Otobüs İhsanoğlu’nun fotoğrafları ve sloganlarıyla donatılmıştı. Otobüs bugün itibariyle çatı aday için resmi göreve başladı. Araç,  8 Ağustos’a kadar metropol ilçelerde saat 10:00 - 18:00 arası tur atacak. İlçelerdeki en işlek caddelerden köylere kadar gidecek olan araç seyir halindeyken, İhsanoğlu’nun seçim şarkıları ve sloganları aracın üstündeki güçlü ses sisteminden yayınlanacak. Araçta görev yapacak iki kişi de camdan broşür dağıtacak. Böylece İzmir’de çatı adayın girmediği sokak kalmayacak. Araç bugün itibariyle Karabağlar’da seçim çalışmasına başlarken, 8 Ağustos’ta Buca ve Gaziemir’de atacağı turla görevini tamamlayacak.



6 AĞUSTOS’TA GELMEYECEK

Öte yandan daha önce 6 Ağustos’ta İzmir’e  geleceği açıklanan İhsanoğlu’nun bu programı iptal oldu. İhsanoğlu, 22 Temmuz'da İzmir'e gelmiş bir dizi ziyaretin ardından Tarihi Havagazı Fabrikası'nda iftar organizasyonuna katıldıktan sonra kentten ayrımıştı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.