Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çarpık ve eğri dişlerden kurtulmak mümkün!

Çarpık ve eğri dişlerden kurtulmak mümkün!

Diş sağlığı ağız ve çene yapısını her yönden etkiler. Dişlerin sağlıklı ve düzgün olması için belli zamanlarda diş doktorlarına gidilerek kontrollerin yapılması gerekir. Diş kontrolleri diş problemlerinin ortaya çıkmasını ve kısa sürede tedavi edilmesini sağlar. Bu süreçte hasta ve doktor/hekim birlikte hareket eder. Diş problemlerinde sıklıkla görülen rahatsızlıklar içinde dişlerin yamukluğu, diş aralıkları ve çene uyumsuzlukları yer alır. Bu gibi sorunların çözümlenmesi ancak diş teli ile mümkün olur. Diş teli önerilen hastalara uygun teller takılır ve tedavi başlar.

  • Ege Postası
  • 18.05.2018 - 12:37

Diş Teli Kimlere Takılır'

Diş teli takılması için dişte bazı problemlerin tespit edilmesi gerekir. Diş problemleri tespit edilirken birtakım testler yapılıyor. Ayrıca diş ve çene filmleri de diş sorunlarının ortaya çıkmasına yardım ediyor. Diş ve çene yapılarının düzgün olmadığı durumlarda diş teline ihtiyaç duyuluyor. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve alanında çok fazla talep almaktadır, bunun sebebini de nüfus yoğunluğundan kaynaklanabilmektedir ancak diş teli sayesinde dişlerin yapısı ve iskeleti zamanla düzelerek dış görünüş kaygısı yaşayanların en önemli çözümü olduğunu da belirtmek isteriz.. Böylece sağlıklı dişlere kavuşuluyor. Diş teli gerekli görülen kişilere takılır ve küçük yaşta takılması daha iyidir. 12 yaşına kadar diş muayenesi yaptırmak ve gerekli ise diş teli taktırmak önemlidir.

Bursa Diş Teli Yaptırmak

Diş teli yaptırmak isteyen ve Bursa'da yaşayan kişiler Bursa’nın en iyi diş kliniği olan “Bursa Koru Diş Kliniği” ile eğri ve çarpık diş şikayetlerinin yanı sıra diğer diş şikayetlerini de en iyi hekimler ile birlikte çözümleyebilir. Ayrıca şunu da belirtmek isteriz ki diş teli yaptırdıktan sonra dikkat edilmesi gereken şeyler vardır. Diş teli olan kişiler yediklerine ve içtiklerine dikkat etmelidir. Bazı besinler ve içecekler diş tellerine zarar verebilir. Özellikle sıcak, sert ve asitli gıdalar teli olanlar için iyi değildir. Diş teli yaptıran kişiler diş bakımına daha çok özen gösterir. Gün içinde diş fırçalamaya ve gargara yapmaya dikkat edilir. Diş teli kullanımı oldukça önemlidir. Bu yüzden diş teli kullanan bireylerin her unsura dikkat etmesi şarttır.

Bursa Diş Teli Ücretleri

ücretleri kişinin alacağı diş teli uygulamasına göre değişiklik gösterebilir. Sadece alt çenede veya üst çenede işlem yapılabilme olasılığı olabilir. Bu yüzden en iyi fiyat teklifini almak için Koru Diş Kliniği ile iletişime geçmenizi öneriyoruz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.