Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7501
%0.05
Altın 2.497,650
%0.53
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çandarlı’da hizmet seferberliği devam ediyor

Çandarlı’da hizmet seferberliği devam ediyor

Dikili Belediyesi ekipleri ülke turizminin gözde merkezlerinin başında gelen Çandarlı’da önemli bir hizmet seferliği başlattı

  • Ege Postası
  • 28.12.2014 - 12:14
İZMİR - Daha temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını aralıksız sürdüren Dikili Belediyesi, belde iken bütünşehir yasası sonrası mahalleye dönüşerek Dikili Belediyesi’nin hizmet alanına dahil olan Çandarlı’da temizlik, altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dikili Belediyesi tüm birimleri tarafından koordineli yürütülen çalışmalarda tüm cadde ve sokaklar elden geçirilerek Çandarlı’nın daha yaşanılabilir ve tüm sorunlarını çözmüş bir görünüme kavuşması için yoğun bir çaba ve emek sarf ediliyor.
 
Sorunlara Kökten Çözüm
 
Yapılan çalışmalar sonucunda; Vali Şentürk Caddesi, Bergama Caddesi, Stadyum Caddesi, Muhsin Arman Parkı, 14 Eylül Sokak Hürriyet Meydanı ile bu bölgelere bağlanan tüm cadde ve sokaklar ile bu bölgelerde bulunan park ve bahçeler ekipler tarafından bir bütün olarak bakıma alınarak temizlendi. Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de Çandarlı Mahallesi içerisinde özellikle geçmiş dönemde büyük sorunlar yaratan Töyko Sitesi ve Ada Mahallesi genelinde altyapı, üstyapı çalışmaları gerçekleştirerek bölgedeki eskiyen kaldırım ve yolları yeniledi. Yeni açılan sokak ve caddelere de daha düzenli alt yapı çalışması gerçekleştiren ekipler yaptıkları yeni parke yolları vatandaşın hizmetine sundu.
 
‘Her Noktaya Eşit ve Kaliteli Hizmet Götürüyoruz’
 
Belediye hizmetlerini hiçbir ayrım yapmadan her noktaya eşit ve kaliteli olarak sunduklarını belirten Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, altyapı, üst yapı ve temizlik çalışmalarının öncelikli olduğunu söyledi.  Tosun “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana her noktaya hizmet götürme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu hedefte ilçemizin her noktasında hizmet seferberliği başlattık. Ekiplerimiz, ilçemizin her köşe bucağında eksik ne varsa hepsini çözüyor. Amacımız vatandaşlarımıza daha temiz ve daha sağlıklı bir ilçe ortamı sunabilmektir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.