Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Can dostlar buluşmaya hazır!

Can dostlar buluşmaya hazır!

Karşıyaka can dostlarıyla 3. Buluşmaya hazırlanıyor. Karşıyaka Belediyesi’nin bu yıl 3.sünü gerçekleştireceği “Can Dostum Şenliği” 6 Ekim Cumartesi günü Tay Park’ta yapılacak

  • Ege Postası
  • 03.10.2012 - 09:59
 İZMİR-  Yarışmalar ve dinletilerle renklenecek şenliğin en dikkat çekici etkinliği ise “Empati Gösterisi” olacak. Hayvanların dünyasını anlamaya yönelik gösteride, gönüllüler kısa bir süreliğine kendilerini can dostlarımızın yerine koyarak, empati kuracaklar.

 6 Ekim’de Tay Park’ta yapılacak Can Dostum Şenliği ile hayvan severleri ve minikleri bir kez daha sevimli dostlarımızla buluşturacaklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Apartman blokları arasında büyüyen çocuklarımızın hayvanları daha yakından tanımları amacıyla hayata geçirdiğimiz Tay Park, 3. kez bu anlamlı şenliğe ev sahipliği yapacak. Çocuklarımıza her şeyin en güzelini ve doğrusunu sunmaya çalışıyoruz. Bu buluşmalar da, teknoloji çağı çocuklarına doğayı ve onun sevimli dostlarını tanıtmaya, sevdirmeye vesile oluyor.” dedi.

 Kendinizi bir de onların yerine koyun

 Karşıyaka Belediyesi veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “3. Can Dostum Şenliği” ilginç etkinliklere de sahne olacak. Bunların başında ise, “empati Gösterisi” geliyor. Engelsiz Sanat Derneği’nin gerçekleştireceği gösteride, gönüllüler istedikleri hayvanın yerine geçerek, sokak hayvanlarıyla empati kuracak.

 Çok sayıda firmanın da stant açacağı şenlikte, kedilerle ilgili “En güzel burunlu, en güzel gözlü, en yakışıklı-cazibeli, en sempatik, en sosyetik, en utangaç, en kendine güvenen, en ağırkanlı, en heyecanlı“ kategorilerinde yarışmalar yapılacak.

 Köpekler de, En güzel burunlu, en güzel gözlü, en yakışıklı-cazibeli, en kendine güvenen, en ağırkanlı ve en heyecanlı kategorilerinde yarışacak.

 

Şenlikte geçtiğimiz yıl “Yetenek Sizsiniz“ yarışmasında Türkiye finaline çıkan Tarçın adlı köpeğin gösterileri de yer alacak. “Çocuk Gelişiminde Evcil Hayvanların Rolü “ konulu söyleşi, otistik çocukların ata binişi ve terapi sunumları, çocuk tiyatrosu, müzik grupları ve palyaço gösterileri de şenlik programında yer alıyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.