Dolar 32,5722
%0.1
Euro 34,9600
%0.38
Altın 2.422,280
%-0.04
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çam Balçova ilçe örgütünü ziyaret etti

Çam Balçova ilçe örgütünü ziyaret etti

CHP İzmir Milletvekili Musa ÇAM partisinin Balçova İlçe Örgütünü ziyaret etti. Ziyaretinde yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini değerlendiren ÇAM, demokrasi ve barış mesajları verdi.

  • Ege Postası
  • 25.10.2014 - 11:51
Yönetim kurulu, kadın kolları ve gençlik kolları üyelerinin katıldığı bir toplantı gerçekleştiren ÇAM ziyaretinde şunları belirtti: " 2015 seçimleri diğer her seçim gibi çok önemli. Yalnız bu önümüzdeki seçimlerin en önemli yanı rejimi belirleyecek olmasıdır. Karşımızdaki sıradan bir sağ parti değil, Cumhuriyetle hesaplaşmayı amaçlayan, diktatör bir rejimi savunan bir parti var. Kendinden olmayanı süründüren, nerede rant varsa koşa koşa giden bir parti var. O yüzden yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi bizlere daha çok çalışmamız gerektiğini ve kadınlar ile gençlerin partiye katılımının arttırılmasının gerekliliğini göstermiştir.
                
Görüyorsunuz Türkiye'nin sınırlarında büyük bir kargaşa hüküm sürüyor. Ülkede demokrasi çok zor nefes alıyor.  2015 seçimlerinde Cumhurbaşkanı; belki de taşeron başbakan için oy isteyecek. Böyle günleri yaşıyoruz artık.
                
Ülkemizi bu kaostan çıkaracak tek irade Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Bu iradeyi en güçlü yansıtacak yöntem ise önseçimdir. CHP üyesi kendi istediği milletvekilini kendisi seçmelidir."

                
Musa ÇAM yaptığı konuşma sonrası partililerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.