Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çalıştayda o kritik soruya yanıt bulunacak mı'

Çalıştayda o kritik soruya yanıt bulunacak mı'

Türkiye'nin ilk ve ziyaretçi sayısı açısında en büyük fuarı olan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) geleceğini arıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi fuarcılık şirketi İZFAŞ, Gaziemir'de açılacak Yeni Fuar Alanı sonrası İEF'nin kapsamı, vizyonu, nerede yapılacağı gibi sorulara yanıt bulmak için kanaat önderleri, meslek odası temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve sektördeki uzmanların katılacağı Fuar Çalıştayı yapacak.

  • Ege Postası
  • 27.11.2014 - 10:24
İZMİR - Gaziemir'de yapımı devam eden Yeni Fuar Alanı, İzmir fuarcılığıyla ilgili yeni bir dönemi beraberinde getirecek. İhtisas fuarlarının, Mart ayından itibaren gerçekleştirileceği Yeni Fuar Alanı'nın devreye girmesiyle sıçrama yapması beklenirken bugüne kadar Kültürpark'ta yapılan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın nerede, nasıl yapılacağı, kapsamı ve vizyonunda değişiklik olup olmayacağı merak konusu oldu. Kültürpark'ın fuar hollerinin kalkmasında sonra gelecekteki kullanımıyla ilgili Temmuz ayında bir çalıştay yapan Büyükşehir Belediyesi bu kez de İEF'yle ilgili sorulara yanıt bulmak için kolları sıvadı.

İZFAŞ Genel Müdürlüğü 29 Kasım Cuma günü kentin kanaat önderleri, meslek odaları temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler ve sektördeki uzmanların katılacağı İEF Çalıştay'ı yapacak. Çalıştay'da hem bu yıl gerçekleşecek 84. İEF'yle ilgili fikirler alınarak planlama yapılacak hem de bundan sonraki yıllarda fuar hollerinin yıkılması ve işlev değiştirmesiyle İEF'nin kapsamının ne olması gerektiği, nerede ve nasıl yapılacağı konusunda fikir alışverişinde bulunulacak. Çalıştay'da yapılacak öneriler değerlendirilerek İEF'nin yol haritası çizilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.