Dolar 32,1981
%-0.01
Euro 34,9899
%-0.05
Altın 2.493,590
%-0.28
Bist-100 10.720,00
%0.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çağrı Gruşçu istifa etti

Çağrı Gruşçu istifa etti

İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu CHP Konak İlçe Başkanlığına seçilmesi nedeniyle, yürütme kurulu toplantısında istifasını bildirdi.

  • Ege Postası
  • 09.03.2018 - 17:25

İzmir'de CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak'ın görevinden istifa etmesinin ardından ilçe yönetim kurulu üyelerinin oyları ile seçilen Çağrı Gruşçu, İzmir Kent Konseyi Başkanlığı görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz 5 Mart'ta, genel merkez düzeyinde çalışma yapmak, Doğu ve Güneydoğu illerinde görev almak için görevinden istifa eden CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak'ın yerine, ilçe yönetim kurulu üyelerince başkan seçilen Çağrı Gruşçu, İzmir Kent Konseyi'ndeki başkanlık görevinden istifa etti. Konseyden yapılan yazılı açıklama ile duyurulan kararda, Gruşçu'nun CHP Konak İlçe Başkanlığı'na seçilmesi ile birlikte istifasını yürütme kurulu üyelerine bildirdiği belirtildi. Toplantıda ayrıca İzmir Kent Konseyi'nin mevcut çalışma yönergesinin ihtiyaçlara göre güncellendikten sonra genel kurulların yapılması yönündeki ilke kararı alındı. Kent Konseyi; seçimli genel kurul için en az 3 aylık kurumsal temsilci yenileme çalışmalarının gerekli olması, yaz tatili döneminin araya girmesi ve yaklaşan seçimler nedeniyle kamu kaynaklarının etkin kullanımı açısından başkanlık seçimine gidilmemesi yönünde karar aldı. 2019 yerel seçimlerine paralel olmak üzere, yürütme kurulu seçimleri ile birlikte olağan seçimli genel kurul takviminin belirlenmesine de oybirliği ile karar verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.