Dolar 32,4041
%0.14
Euro 34,8085
%0.05
Altın 2.398,840
%0.08
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CS:GO Skinleri ve Rank Sistemi

CS:GO Skinleri ve Rank Sistemi

Son zamanların en popüler oyunlarından olan CS:GO, oyunda yapılan güncellemeler sayesinde insanların ilgisini çekmeyi başarmıştır. İçinde özel silahlar, bıçaklar ve skinler yer alan oyun kısa zamanda kullanıcılar arasında yaygınlaşmaya başlamıştır.

  • Ege Postası
  • 05.11.2017 - 14:17

Özellikle cs:go skinleri özellikleriyle büyük beğeni toplamıştır. Açılımı Counter-Strike: Global Offensive olan oyun harika bir oyun olmasının yanı sıra, aynı zamanda bir gelir kapısı olarak da görülmektedir. Akıl almaz seviyelere çıkartılan silahlar, üstün özelliklerle donatılarak oyunculara satılabilmektedir. En popüler silahlar arasında yer alan ak skins en yüksek bedellere alıcı bulmaktadır. Kapış kapış giden bu silahlar için oyuncular yüzlerce doları gözden çıkarabilmektedir. Kullanıcıların bütçelerine göre silah alabilmesi mümkündür. İyi özellikte silah almak isteyenler büyük paralar harcayabilmektedir. Mesela Vulcan, CS:GO'nun pahalı silahlarından bir tanesidir. Fiyatı 300 doları bulabilmektedir. P250 nükleer tehdit özelliğiyle oyuncuların ilgisini çeken bir CS:GO silahıdır. M4A4 Uluma serisi silahı da skinlerde en çok tecih edilen silahlardandır. P250 ve M4A4 fiyat açısından 400 doları bulabilmektedir. AK-47 Fire Serpent de oyunun dikkat çeken skinleri arasında yer almaktadır. Fiyatlarıyla yüksek rakamlara silahlar, üstün özelliklere sahip silahlardır. Bu nedenle oyuncular silahlara ilgi göstermektedir. how to rank up in csgo olarak incelenecek rehber ile ücretsiz kaliteli skinler kazanmak mümkündür.

AWP Skinlerinin Özellikleri

Uzun menzilli bir CS:GO silah türü olan awp skins değişik özelliklerde tasarlanmış silahlardır. AUG: Akihabara Accept hem dürbünlü hem de kawaii özelliğiyle bilinen özel bir skindir. Üzerinde anime karakteri yer almaktadır. Bu nedenle fiyatı biraz yüksektir. M4A1-S: Knight da oyunun en özel skinlerindendir. Siyah ve altın renklerindedir. Tasarımıyla göz kamaştırmaktadır. CS:GO'nun en popüler silahlarından olan AK-47: Fire Serpent, ölümcül bir tüfektir. Üzerindeki şapşal yılanı ile oldukça farklı bir görünüme sahiptir. Özel tasarım olan bu silahta, şapşal yılan deseni kullanılmıştır. Fiyat olarak da pahalı bir silahtır. Oyunda Mercan Ağacı, Pembe DDPAT, Safari Ağı, Asiimov, Kırmızı Çizgi ve Grafit gibi uygun fiyatlı olan AWP silahları da yer almaktadır. Kullanıcılar bütçelerine göre bir silah seçimi yapabilir.

En Pahalı AWP Skinleri

CS:GO oyununda yer alan en pahalı awp skinleri 5500 dolara alıcı bulabilmektedir. Souvenir Awp Dragon Lore oyunun en pahalı silahlarından olup; 5500 dolara satılabilmektedir. Çok güzel bir mavilik oranına sahip olan M9 Bayonet Case Hardened Blue Gem oyunun pahalı skinlerindendir. 3250 dolara alıcı bulabilen bu silah oldukça özel bir silahtır. Yine renk yoğunluğu çok güzel olan bir skin ararsanız; Karambit Doppler Sapphire'yı tercih edebilirsiniz. Oyunun pahalı silahlarından olan bu skinin fiyatı 3000 doları bulabilmektedir. AWP skinler içinde en çok tercih edilen silahlar arasında yer alan bir silah olan Awp Dragon Lore, oyunun favori silahlarındandır. Güzel parlayan bir skin olan bu silah, fiyat olarak yüksek olsa da, fiyatına değdiği düşünülen bir silahtır. Sizler de CS:GO oyunu oynarken bütçenize göre düşük ya da pahalı skinler satın alabilirsiniz. Silah satın alarak oyunu daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.