Dolar 32,4928
%0.35
Euro 34,7302
%0.41
Altın 2.407,060
%1.13
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’de genel başkanlık yarışına sürpriz isim!

CHP’de genel başkanlık yarışına sürpriz isim!

Mart ayı sonunda yapılacak CHP 37. Olağan Kurultayı'na adım adım yaklaşılırken, genel başkanlık yarışına sürpriz bir isim dahil oldu. CHP Mersin eski Milletvekili Aytuğ Atıcı, genel başkanlığa aday olma kararı aldı.

  • Ege Postası
  • 26.02.2020 - 12:14

CHP’de kurultay tarihi yaklaşırken son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor. CHP’nin 37. Olağan Kurultay’ı 28-29 Mart tarihinde yapılacak. Tarih yaklaştıkça da kulisler hareketlendi.

Muharrem İnce aylar öncesinden delegelerin destek vermesiyle Kurultay’da aday olacağını açıklamıştı. Selin Sayek Böke, Umut Oran CHP eski milletvekili Fikri Sağlar’ın isimleri Genel Başkanlık için geçiyordu.

CHP’DE GENEL BAŞKANLIK İÇİN İLK ADAY AYGUĞ ATICI

Mersin eski Milletvekili Aytuğ Atıcı, mart ayı sonunda yapılacak CHP Olağan Kongresi'nde Genel Başkanlığa aday olacağını Hürriyet gazetesine açıkladı. Atıcı, konuyla ilgili Mersin İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyeceğini de söyledi.

Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Parti Okulu'nda aktif olarak hizmet veriyor.

Öte yandan birkaç gün önce de CHP eski Milletvekili İlhan Cihaner'in ismi genel başkan adaylığı için konuşulmuştu. CHP'nin 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise adaylık konusunda henüz bir açıklama yapmadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.