Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP ve AK Parti gençlik kolu başkanından stat tartışması

CHP ve AK Parti gençlik kolu başkanından stat tartışması

İzmir'de CHP ve AK Parti arasındaki stat tartışması sosyal medyaya taşındı. CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse ve AK Parti İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Adil Yüksel, Twitter üzerinden atıştı. Stat polemiği gençlere sıçradı

  • Ege Postası
  • 11.02.2016 - 11:20
EGE POSTASI - İzmir'de stat tartışması bitmek bilmiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava üzerine Ankara 18. İdari Mahkemesi'nin Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılması planlanan 15'er bin kişilik iki stadın ihalesini iptal etmesine taraftarlar ortak tepki gösterirken,  Alsancak Stadı’nın durumu da tartışma konusu…

İzmir’de siyasiler arasındaki stat polemiğine de bir yenisi eklendi.
CHP İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse ve AK Parti İzmir İl Gençlik Kolu Başkanı Adil Yüksel, Twitter üzerinden kapıştı.

ÖNCE SARIKÜSE
AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın statlarla ilgili attığı tweetler üzerine, Sarıküse, “Siz halkı düşünmedikçe biz damarınıza basmaya devam edeceğiz bu ruhumuzda var söyle Hamza Dağ stat mı AVM mi basit soru!” diye tweet attı.


AK Parti Gençlik Kolları’ndan Twitter üzerinden Sarıküse’ye tepki gelmesi üzerine Sarıküse, “Uyandılar :) ama kaç -Ak ama kaç -akİt:) ama Hangi kaç-Aksaraydan bilemedim şimdi bana sardılar :)” diye mesaj attı.


Sarıküse’nin mesajı üzerine AK Parti İl Gençlik Kolu Başkanı Adil Yüksel, “ Bizler İzmir'e vizyon katma gayretinde olan gençleriz. Mevkidaşım Sinan Sarıküse’yi seviyeli siyaset yapmaya davet ediyorum.” diye yazdı.



İkili arasında daha sonra karşılıklı şu ifadeler kullanıldı;

Sarıküse: Yahu net soruyoruz stat mı AVM mi ne var bunda iki seçenekten birini söyle kurtul :) niye bu kadar dert yaptın Adil Yüksel...Ha bu arada sen yenisin galiba... Şimdi her şeyi bırakın bu ülke hepimizin dostlar! İyi geceler Evet gururla söylüyorum ben Cumhuriyetin Partisinin İzmir İl Gençlik Kolları Başkanıyım! Hiçbir baskı beni bunu  söylemekten alıkoyamaz!!

Yüksel: Asılsız iddialarla, gerçekleşmesi imkansız durumlarla siyaset yapmak size ve bulunduğunuz siyasi partiye yakışmıyor. Eğer İzmir için gerçekten bir uğraş vermek istiyorsanız Belediye Başkanınızın statlara koyduğu engelleri kaldırmasını sağlayanız. Sizin stat yaptırmayacağız naraları attığınız yerlere stat yapacağımızı defalarca kez ifade ettik. Nesini anlamadınız Sn. Başkan Sarıküse… İl Gençlik Kolları Başkanı seçilmem nedeniyle tebriklerini esirgemeyen CHP'li kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. 26 yıldır İzmirliyim, 15 yıldır AK Partiliyim. Yaklaşık 2 haftadır İl Gençlik Kolları Başkanıyım. Bana bu gece bir başkan olarak neler yaparsam kendi saygınlığımı ve seviyemi yerle bir ederim attığın tweetlerle gösterdin.  Ben yeni bir mevkidaşın olarak sana ve ekibine ne kadar teşekkür etsem az. Niye milletimizin bir kez daha bizlere taktir buyurduğunu anladım.
 
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.